hit!

WAGS se vraćaju na male ekrane: Počinje nova sezona serije o devojkama i ženama sportista

0
Hit serija E! kanala WAGS, o ženama i devojkama profesionalnih sportista, vraća se na ekrane u drugoj sezoni, od 19. avgusta u 20.00.
foto: Promo
foto: Promo

Jednočasovne rijaliti epizode ispunjene dramom pokazaće svet najtraženijih sportista iz ugla žena koje se nalaze uz njih.

 

WAGS (žene i devojke sportskih zvezda) se bavi takmičarskim, brzim i glamuroznim životima lepih i smelih žena koje formiraju ekskluzivni klub za supruge i devojke najtraženijih profesionalnih sportista. Ove žene se bave najvećim poduhvatom: da privuku i zadrže svoje muškarce. Ova hit serija na E! kanalu prati elitnu grupu bliskih prijateljica koje spajaju stroga hijerarhija, nepisana pravila i pregršt drame, a one koje imaju burmu i muža su one sa najviše moći. Ove žene stalno osmišljavaju i taktiziraju kako da zadrže svoje mesto među WAGS, zbog luksuznog životnog stila koji dolazi sa tom ulogom, a sa druge strane pokušavaju da se bave svojim karijerama, što često obuhvata manekenstvo, dizajn ili pisanje bloga. Kao i u sportu, svi žele da osvoje glavnu nagradu, a to je u ovom slučaju status supruge.

 

foto: Promo

Tokom dvanaest epizoda novi likovi Sofija Pijerson i Tija Šipman pridružiće se prvoj postavi koju čine: Saša Gejts, Barbi Blank, Autumn Ajirotutu, Nikol Vilijams, Natali Halkro i Olivija Pijerson. 

 

Tija Šipman je elitni model agencije Ford čiji su klijenti brojni brendovi i modne kuće. Ona je takođe uspešna i u industriji zabave, pojavila se u televizijskim serijama CBS-a The Bold & Beautiful, FOX-a Grandfathered i ABC-a Ugly Betty, kao i u mnogobrojnim reklamama.

 

Nju povezuju sa igračima timova Denver Nagets i Indianapolis Colts. Sofija Pijerson je stilistkinja i glumica, a njena sestra je već deo serije, Olivija Pijerson, dok je njena rođaka takođe u seriji, Natali Halkro. Sofija se povezuje sa igračem iz Tampa Bay Lightning

makonda-tracker