VIP VB: Sukob između Anabele i Aldena

0
Dok je Milan Marić Švaba siromašne cimera oduševio izvođenjem hitova Džeja Ramadanovskog, u bogatom delu kuće došlo je do sukoba između Anabele i Aldena zbog prljavih sudova.

Ukućane u siromašnom delu kuće Velikog brata jutros je probudio miris uštipaka koje je pravila Divna Karleuša, dok je njihove komšije probudio plač bebe o kojoj se brinu Anabela i Mladen. Ljubav preko žice između šarmantne pevačice i poznatog manekena iz dana u dan je sve ozbiljnija, pa je pitanje trenutka kada će njihove početne simpatije prerasti u nešto više.

Još jedan dokaz da biti bogat ne znači biti i srećan, jeste i prijatno popodne koje su Lepa, Era, Boki i Švaba proveli pevajući neke od najlepših narodnih pesama. Najveseliji je bio popularni glumac, koji je prisutne oduševio izvođenjem hitova Džeja Ramadanovskog i čuvenog hita Dina Merilna Sve je laž.

U bogatom delu kuće danas je došlo do sukoba između Anabele i Aldena, koji su se raspravljavali oko pranja sudova. Glavni problem jedinog Bosanca u kući VIP VB je što je ubeđen da njegova cimerka ne pere dobro sudove, pa se ponudio da od sada on bude zadužen za raspremanje kuhinje.

makonda-tracker