Pickbox je bogatiji za 5 novih serija

Od 8. avgusta: Da li ste za adrenalinsku crnu komediju, fantaziju, psihološki triler... ? (FOTO)

0
Uz već odličnu dosadašnju ponudu, Pickboxu se uskoro pridružuje još pet naslova serija. Od 8. avgusta pratite seriju "Spasi me" koja je obeležila rane 2000-te, novu adrenalinsku crnu komediju "Besni psi" koja se događa u Belizeu, psihološki triler "Izabrani" sa Milom Ventimigliom u glavnoj ulozi, fantaziju "Izgubljena devojka", "Čuvara pravde" u kojem glavnu ulogu tumači slavni Simon Baker, i novu epizodu serije "Moć" u kojoj je zvezda 50 Cent. Uz sve ovo, na Pickboxu će osvanuti i 24 nova filma...
foto: Promo
foto: Promo

Spasi me (Rescue me)

 

Vatreni momci nisu obnaženi tipovi sa naslovnica časopisa, nego hrabri momci koji se bore s vatrom. A svako ko se obračunava sa vatrenim nemanima i svakodnevno rizikuje život, zaslužuje naše poštovanje. A Tomija Gevina (Denis Leary) osim teške svakodnevice u vatrogasnom domu muči još štošta. Na primer, tipovi s kojima se njegova bivša druži i troje klinaca koji treba da odrastaju uz sve to.

 

Da bi imao što bolji nadzor nad situacijom, nema mu druge nego da se preseli preko puta bivše i da nadgleda situaciju. Ovo je tragikomedija upakovana u pametan scenario i onda prezentovana tako da imamo utisak da gledamo stvarne ljude u stvarnim situacijama, a ne seriju koju je neko pažljivo osmislio i režirao. Čista petica.

 

Besni psi (Mad Dogs)

 

foto: Promo

Grupu prijatelja u Srednjoj Americi ne čeka odmor iz snova, nego nešto slično paklu. Ono na šta se nisu pripremili, a trebalo je - trka s vremenom, mnogo prljavog novca i ljudi s opasnim namerama. Ima tu droge, ukradenih jahti, ubistava i toliko živopisnih kriminalaca kakve ni na Balkanu ne bismo našli.

 

Kako će se ovi sredovečni likovi uljuljkani u prijatan i rutinom prožet život snaći prepušteni sami sebi, saznajte u crnoj komediji koja će vas iznenaditi na nekoliko načina. Samo da pobegnu čoveku u kostimu mačka, i sve će biti u redu. Ili baš i ne? Preporučljivo je gledati u mraku.

 

Izabrani (Chosen)

 

foto: Promo

Biti izabran za nešto može da bude sjajna stvar. Na primer, kad si izabran na lutriji. Ili kad si izabran za neko super putovanje. Ipak, ovde je reč o malo drugačijem tipu izabranosti i naš Izabrani (Milo Ventimiglia) manje je nego srećan kad pred njegovim vratima osvane kutija sa pištoljem i instrukcije kog čoveka mora da ubije u roku od tri dana ako želi da spase sebe i svoju porodicu.

 

Ako vam ovo ne zvuči dovoljno izopačeno, onda bi trebalo da pogledate celu seriju jer priča ide dalje i otkriva još luđe Odličnu glumačku postavu ovog dinamičnog trilera dopunjuje i Chad Michael Murray kog smo voleli da gledamo u tinejdžerskoj seriji Tri Hil. Sve u svemu, luda serija sa mnogo napetosti na sve moguće strane.

 

Izgubljena devojka (Lost Girl)

 

foto: Promo

Možda još ne znate šta je sukub, ali nakon ove serije ćete biti puni saznanja o ovim natprirodnim bićima koja imaju jednu moć. Ili možda manu, zavisi kako se uzme. Sukubi naime vole da iscede život iz svojih seksualnih partnera. Onako doslovno, isisaju ga iz njih.

 

A Bo (Anna Silk) je devojka koja ide u srednju školu, ima roditelje (koju su je usvojili, doduše) i nema pojma da zapravo nije ljudsko biće. A kada sazna, biće tu još mnogo seksualnih partnera, bekstva, a za nas mnogo napetosti. Ako bismo morali jednom rečju da opišemo ovu fantaziju, onda bi to morala da bude reč seksi. A druga reč bi mogla da bude zabavno. Seksi i zabavno - sasvim dovoljno za jedno veče puno zadovoljstva.

 

Čuvar pravde (The Guardian)

 

foto: Promo

Kokain nije uvek dobra ideja. Dobro, nije nikada, a posebno kada ste perspektivan advokat kojem bi to moglo da uništi karijeru. To je otprilike i zaplet drame u kojoj glavnu ulogu tumači Simon Baker, zvezda Mentalista, problematičan sin kog skandal odvede na odrađivanje 1500 sati društveno korisnog rada. A oni koje uobraženi advokat Nik Folin počne da brani pred sudom nisu kriminalci, nego napuštena i zanemarena deca.

 

Nika će novi slučajevi odvesti na zanimljiva mesta, upoznaće živopisne priče, promeniti se, a ova savršeno osmišljena drama ima neke strašne trenutke koji diraju pravo u srce. Nik Folin nije jedini koji ima problem s drogom. Tu je i Duh, čovek koji se godinama bavio preprodajom droge koja mu je omogućavala luksuzan stil života.

 

Kada odluči da uvede promene u svoj život, shvati da problemi vrebaju na njega sa svih strana. A neki problemi se pojavljuju u vidu bivših prijatelja, žena, šefova i protivnika kojima je stao na žulj.

 

foto: Promo

Pošto je 50 Cent koji većim delom stoji iza ove serije super, i Moć je morala da bude super serija. Druga sjajna stvar vezana za ovu seriju je i to što stiže na Pickbox samo 24 sata nakon američke premijere. Reč je dakle o seriji koju možete da gledate ekskluzivno i prvi, upravo onako kako i zaslužujete.

makonda-tracker