Aleksandra Kovač preuzima MTV

0
Aleksandra Kovač, dobitnica regionalne MTV nagrade 2006. godine, u petak,12. februara preuzeće MTV u emisiji TakeOver i na pola sata regionalnoj publici predstaviti svoje omiljene spotove, pesme i izvođače.
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Posle četiri godine pauze, Aleksandra je krajem prošle godine objavila studijski album pod nazivom U mojoj sobi na kome se ponovo pojavljuje kao autor gotovo svih pesama, a dve nove pesme potpisuje zajedno sa poznatim švedskim autorima koji su ranije sarađivali sa Džastinom Timberlejkom, No Angels i N'Sync, dok jedan od tekstova (na španskom) potpisuje Mikel Herzog.

Na albumu stilski raznolikog sadržaja ima ukupno jedanaest pesama, a pored nežnih i prepoznatljivih intimnih balada, na koje njena publika navikla, na albumu se nalaze numere različitih stilova, od soula, bluesa, jazza, rock country-ja,

Aleksandra Kovač, uspešna i talentovana pevačica, kompozitor i producent, i kantautor sa više od 25 godina iskustva u muzičkom biznisu, kako na domaćoj sceni, tako i u inostranstvu, prošle godine je otvorila i školu pevanja Beogradski glas.

MTV TakeOver je lokalni format u kome domaće i strane zvezde imaju priliku da preuzmu MTV i predstave svojih pet omiljenih muzičkih video spotova. Pored priče o ljubavi, karijeri i životu, upoznaće nas i sa muzikom koja je uticala na njih i dovela ih do MTV-ja.

MTV, petak, 12. februar 20:30.

makonda-tracker