VIP VB: Anabela i Mladen zajedno u bračnom krevetu

0
Nakon što su dobili bebu o kojoj treba da se brinu, Anabela i Maden se ne odvajaju jedno od drugog, pa kao pravi roditelji dele i zajednički krevet.

 

Nakon što su juče bogati ukućani izvojevali pobedu u još jednoj rundi kviza Distrakšn, Veliki brat ih je pozvao u ispovedaonicu da im saopšti koje namirnice su osvojili. Na iznenađenje bogatih, saopšteno im je da u roku od 15 minuta moraju da odluče ko će se od pripadnika njihove ekipe preseliti kod siromašnih. Posle kraćeg dogovaranja, Divna Karleuša je sama predložila da pređe kod siromašnih.

Tokom desetog dana u kući na Košutnjaku ukućani su dobili novi zadatak, Mali igrači - i jedan i drugi tim treba da formiraju plesnu grupu od po tri člana i izvedu tačku koja će trajati dva i po minuta.

Jutros su svi primetili da je beba koju su dobili Anabela i Mladen ujedinila njih dvoje, pa međusobne simpatije konačno imaju priliku da prerastu u nešto više. Njih dvoje kao pravi par spavaju zajedno u bračnom krevetu, sa bebom od koje se ne odvajaju.

Nakon velikih razmirica koje su vladale između Ere i Lepe strasti su se smirile a pomirenje je obeleženo francuskim poljupcem. Jutros je ovom zanimjivom dvojcu priređeno iznenađenje, pa su od danas i Era i Lepa dobili prinovu o kojoj treba da vode računa.

makonda-tracker