VIP VB: Anabela i Mladen postali roditelji

0
Došlo je do zanimljivog obrta u kući Velikog brata, Anabela i Mladen postali su roditelji, pa je šarmantna pevačica od danas stanarka luksuznog dela kuće.

Ukućani su juče bili i više nego dobro raspoloženi, pa su umesto njihove omiljene igre na slovo, na slovo, pevali i pogađali pesme omiljenih izvođača. Ovaj zanimljiv obračun se odvijao između Anabele, Lepe Lukić, Sanje Brnović, Bokija 13 i Mladena Radulovića. Na repertoaru su između ostalih bile i pesme Siromah sam, a volim da živim, Nežna žena...

Jutros je Veliki brat za buđenje izabrao pesmu Insomnia Jelene Karleuše, i ova numera uspela je da razveseli stanare siromašog dela kuće, pa su deseti dan zajedničkog života započeli dobro raspoloženi.

Dok je siromahe budila pesma, bogate ukućane tokom noći je probudio plač bebe! Kako lutka koju je u kući ostavio Veliki brat, nije prestajala da plače, Mladen je ustao da bi je isključio. Na njegovo iznenađenje primetio je poruku na kojoj je pisalo da je to od danas njegovo dete, a on treba da mu nađe majku.

Iako nije dugo razmišljao, poznati manekena sačekao je poziv VB, pa mu je onda saopštio da bi idealna majka za njegovog sina bila Anabela. Šarmantna pevačica je sa osmehom prihvatila poziv, pa će od danas živeti u bogatom delu kuće sa Mladenom i njihovom bebom.

makonda-tracker