VIP VB: Mladen oseća leptiriće zbog Anabele

0
Sinoć je u Velikom bratu održana prva žurka u bogatom delu kuće, tokom koje je maneken Mladen Radulović otkrio Anabeli da zbog nje oseća leptiriće u stomaku.

Veliki brat je rešio da juče popodne saopšti ukućanima ko su prvi nominovani za izbacivanje iz kuće, a nominacije su najviše pogodile Anu Bebić, dok vest da će možda prvi napustiti kuću nije uticala na raspoloženje Makedonca Bokija. Lepotica iz Metkovića kasnije se poverila Eni Popov da je, kada je ulazila u kuću, imala loš predosećaj.

Siromašni ukućani su tokom jučerašnjeg dana više puta dokazali da su kreativniji od svojih bogatih cimera, iako žive u oskudnim uslovima i sa ograničenim sredstvima. Glavna zanimacija juče su im bile igre iz detinjstva, školice i crvenih rukavica.

Ukućani su se tokom večeri takmičili u igri memorije koju im je pripremio Veliki brat - za siromašni tim borili su se Tamara i Mladen, a za bogati Anabela i Boki. S obzirom na to da je pobedio tim sirmaha, oni su imali pravo da jednog člana svoje ekipe pošalju na žurku kod bogatih, a izbor je pao na Mladena Radulovića.

Bivši dečko Seke Aleksić odlično se proveo na žurki, a kako je i sam rekao, razlog njegovog dolaska su Anabela i Boki. Šarmantni maneken iskoristio je veče kako bi se više družio sa Anabelom, pa joj je i otkrio da oseća leptiriće u stomaku zbog njihovog druženja, na šta se bivša pevačica grupe Funky G samo nasmejala.

makonda-tracker