Finale Survivora: Noć odluke

0
Poslednja epizoda rijaliti šoua Survivor biće emitovana u četvrtak 18. februara u 21 čas, kada će se konačno saznati ko osvaja novčanu nagradu u iznosu od 100 hiljada evra
foto: promo
foto: promo

Nakon pedeset i dva dana boravka na pustom ostrvu u borbi za titulu jedini preživeli ostalo je svega petoro takmičara, a samo troje ulazi u veliko finale. Publika je slanjem sms poruka u prethodna četiri meseca imala priliku da glasa za svog favorita i pomogne mu da osvoji džip Nissan Navara. Glasanje će biti zaključeno 12. februara u poslednjem redovnom specijalu emisije Povratak u civilizaciju. Po završetku finalnog Plemenskog saveta na Filipinima, sledi direktno uključenje u studio TV Fox, gde će se glasovima takmičara i publike iz Srbije i regiona odlučiti ko osvaja novčanu nagradu u iznosu od 100 hiljada evra.

U celovečernjem prenosu finalne Survivor emisije, koju će voditi Andrija Milošević i Ivan Ivanović, učestvovaće svi takmičari i njihove porodice, fanovi, gosti iz Makedonije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

makonda-tracker