Otkrivamo

Pogledajte šta je Fifti Sent radio poslednjih godinu dana

0
U životu Fifti Senta nema predaha, pa je tako poslednjih godinu dana bio zauzet radom na 3. sezoni serije Moć čiji je izvršni producent i gde i sam ima važnu ulogu. Osim impresivnom karijerom i milionima prodatih ploča, Fifti Sent danas može da se pohvali i serijom koja je u određenoj meri inspirisana njegovim burnim životom. U Moći ima pucnjave, droge, klubova, novca, golotinje, ali, baš kao i u Fifti Sentovom životu – i mnogo dobre muzike.
foto: Promo
foto: Promo

Starzova uspešna, dugo iščekivana premijera 3. sezone serije Moć (Power), danas stiže na Pickbox.

 

Nakon moćnog završetka druge sezone, treća sezona obećava više emocija, još više prevrata i eksplozivno je dobra.

 

U novoj dinamičnoj sezoni Džejms „Duh“ Patrik (Omari Hardvik) vlasnik je novih noćnih klubova, apustio je narko kartel i još se više zbližio sa Anđelom (Lela Loren), svojom ljubavlju iz mladih dana oja radi u Odeljenju za narkotike i na tragu je čoveku koji je u podzemlju poznat pod imenom Duh.

 

Ali u trenutku kada Džejms odluči da njegov alter ego Duh postane prošlost, shvatiće da mu je rošlost sve vreme za petama, a da su dojučerašnji saveznici postali neprijatelji.

Džejmsov prijatelj i poslovni partner Tomi (Džozef Sikora) naći će se s druge strane priče i njegovo kretanje protiv Duha biće centralna priča 3. sezone. Brat će se okrenuti protiv brata, ali ko će u ovoj riči biti snažniji i pametniji?

 

Autorka serije čije će se nove epizode prikazivati na Pickboxu samo 24 sata nakon američke premijere e Kortni A. Kemp. Mega uspešni muzičar Fifti Sent može da se pohvali producentskim angažmanom, li i ulogom bivšeg osuđenika Kanana koji iz epizode u epizodu sve više dobija na važnosti.

 

Već danas se opustite uz premijeru 3. sezone Moći, a nove, još uzbudljivije epizode očekujte na Pickboxu svakog ponedeljka u 21 sat.

 

makonda-tracker