Hypnotyzed na MTV

0
Bend Hypnotyzed promovisaće na MTV-ju spot za svoj prvi singl 2 is better than 1, koji je režirao Stevan Filipović, reditelj filma Šejtanov ratnik.

Od ponedeljka, osmog februara, pa narednih sedam dana, na kanalu regionalnog MTV-ja ekskluzivno možete da pogledate prvi spot grupe Hypnotized koji se zove 2 is better than 1.

Novi sastav na regionalnoj sceni, završio je svoj prvi studijski album pod nazivom Big Natural, čiji je izdavač Odličan hrčak, a naći će se u prodaji krajem februara. Na albumu se nalazi devet autorskih pesama kao i obrada Bouvijevog hita Rebel, Rebel. Tekstovi svih pesama su na engleskom jeziku, pošto bend ima velike ambicije za proboj na svetsko tržište. Za prvi singl, 2 is better than 1 snimljen je i spot u režiji Stevana Filipovića, reditelja kultnog filma Šejtanov ratnik. Tekst pesme i scenario spota veoma su provokativni, a filmska režija i produkcija čine spot jedinstvenom pojavom na savremenoj rock sceni Srbije. Promocija debi albuma benda najavljena je za kraj februara, kada će ljubitelji rok svirke imati priliku i uživo da čuju izvodjenje pesama sa prvog albuma ovog benda.

makonda-tracker