30 minuta

Danijela Nela Mihailović: Ćerke su supruga i mene još jače zbližile

1
Nova emisija 30 MINUTA, u kojoj gostuje glumica Danijela Nela Mihailović, biće na programu Art kanala u petak 15. jula u 20:30h.
foto: Promo
foto: Promo

Gošća emisije "30 MINUTA" ovog petka je glumica Danijela Nela Mihailović. Prvakinja Narodnog pozorišta u Beogradu je ostvarila veliki broj uloga na filmu i televiziji. Dobitnica je mnogih glumačkih nagrada . Predstava "Mali bračni zlocini" je nedavno izvedena po stoti put, a za ulogu Liz je dobila nagradu za najbolju glumicu 20. Međunarodnog festivala malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu. Obožava ovaj komad, a posebno što je na sceni sa Borisom Pingovićem.

 

Mnogi se slažu da je predstava "Rodoljupci" jedna od najboljih u gradu . Kako je izjavila "izaziva različite komentare ali da niko nije ravnodušan". Rekla je da ovaj komad ima ulogu da upozori a ne samo da ismeva. Nije joj bilo teško da odigra "Gospođu Zeleničku", jer nazalost ova naša stvarnost je prepuna ovakvih likova. Samo se osvrnite oko sebe , i na svakom koraku možete naći monstruoznost i sebičnost.

 

foto: Promo

 

Profesora glume Vladimira Jevtovića smatra najzaslužnijim za uspeh u svojoj karijeri. Za gledaoce "30 MINUTA" otkrila je koju ulogu priželjkuje i priznaje da su nju i njenog supruga čerke jos jače zbližile i dodaje da ne bi volela da postanu glumice.

Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača

makonda-tracker