Megamix Bend u pop takmičenju Stars

0
Popularni sastav Megamix Bend ove nedelje se pojavio kao treći član žirija u emisijama pevačkog takmičenja Stars na Televiziji Košava.

Stalni članovi žirija ovog sve popularnijeg šoua su pevačica Cveta Majtanović i kompozitor i tekstopisac Bane Opačić, a ove nedelje svoj sud o mladim talentovanim pevačima daće i Oliver, frontmen sastava Megamix Bend.

U utorak drugog februara emitovana je sedma emisija multimedijalnog šoua Stars, a zapaženo učešće u ovoj grupi je imala Dragana Mihajlović koja je otpevala pesmu Nine Badrić Ja za ljubav neću moliti, kao i dvadesetčetvorogodišnji Igor Simić koji je osvojio i žiri i publiku. Sve informacije koje se tiču takmičara, video klipova kao i samog šoua mogu se naći na zvaničnom sajtu www.starsmusic.rs, a poseban užitak čine srčani komentari fanova ovih takmičara.

Izgleda je Radiju S i Stars musicu, koji su organizovali ovo takmičenje ponovo pošlo za rukom otkrivanje mladih muzičkih talenata sjajnih vokalnih sposobnosti. Talenata ima mnogo, ali pobednik je jedan. A pobednika izgleda čeka blistava budućnost. Nagrada nije novčana ali jeste vredna sto hiljada evra i uključuje maxi singl, promotivnu kampanju, debitovanje na Radijskom festivalu ove godine i direktno učešće na Radijskom festivalu 2011 godine. Borba je vredna i nije lako. A kako se bore takmičari pevačkog takmičanja Stars gledajte utorkom i četvrtkom u 21.10 samo na Televiziji Košava.

makonda-tracker