30 minuta

Miloš Timotijević: Na putu ka vrhu...

0
Nova emisija "30 MINUTA", u kojoj gostuje glumac Milioš Timotijević, biće na programu Art kanala u petak, 1. jula od 20:30h
foto: Promo
foto: Promo

Gost emisije "30 MINUTA" ovog petka je glumac Miloš Timotijević. Rođen je u Beogradu, a glumu je završio na FDU u klasi profesora Milenka Maričića. Ostvario je veliki broj uloga u pozorištu, na filmu i televiziji. Dobitnik je nagrade za najboljeg glumca u filmu "Vlažnost" na 44. Festu , u takmičarskom programu posvećenom srpskim filmovima. Film je izazvao pažnju, razne komentare i odlicne kritike. Nesto potpuno drugačije u našoj kinematografiji.

 

foto: Promo

Rekao je da je "Vlažnost" film koji svako drugačije kapira i doživljava. Priča je o laži, o skrivanju i lažnom predstavljanju sebe. Izjavio je da je mnogo ponosan na ostvarenje "Ničije dete" . Mnogi se slažu da je jedan od najboljih filmova u poslednjih nekoliko godina na ovim prostorima. Za "30 MINUTA" je ispričao dok je snimao film "U zemlji krvi i meda " , Anđelina Džoli je čak dva puta tokom snimanja dopisivala ulogu. Otkrio je sta mu je bilo najteže da uradi u karijeri i zašto su za njega lascivne scene na filmu iste kao scene tuče.

 

Autor i voditelj je Dejan Jelača.

makonda-tracker