Zlatko i Todor Manojlović kod Mire Adanje-Polak

0
Gosti Mire Adanje Polak ove subote biće gitarista Zlatko Manojlović sa sinom Todorom, glumica Jelena Gavrilović i čuvena kostimografkinja Bojana Nikitović.
foto: promo
foto: promo

U subotu tridesetog januara od četrnaest časova i deset minuta, gledaoci Prvog programa RTS-a i emisije Mira Adanja Polak i Vi, biće u prilici da nakon dužeg vremena ponovo vide i čuju gitaristu Zlatka Manojlovića koji je kod poznate novinarke došao sa sinom Todorom. Zlatkovo sviranje zabeleženo je na stotinama različitih svetskih izdanja. Svirao je sa Ramacotijem, Natali Kol, Hamperdinkom i učestvovao u velikom broju svetskih produkcija. Posle petnaest godina ponovo je u Beogradu, gde će jedanaestog februara održati koncert u Domu sindikata, na kome će nastupiti sa suprugom Izoldom Barudžijom i sinom Todorom, koji gradi karijeru u svetu klasične gitare.

U Ateljeu 212 završavaju se pripreme čuveng mjuzikla Kosa  koji je izveden pre četrdeset godina upravo u istom pozorištu. Tim povodom gost će biti mlada glumica koja igra Šilu, Jelena Gavrilović.

Gost Mire Adanje Polak biće i Bojana Nikitović, kostimograf Narodnog pozorišta, koja je učestvovala u izradi kostima za operu Toska u Metropoliten operi u Njujorku, kao asistent Milene Kanonero, dobitnice Oskara za kostime u filmu Marija Antoaneta, u kom joj je Bojana takođe bila prvi asistent.

makonda-tracker