Šesto čulo: Epizoda Mnogo loš dan

0
Ekipa TV serije Šesto čulo završava u Beogradu snimanje epizode Mnogo loš dan koja se odvija u Beogradu gde se obezbeđuje dolazak ćerke predsednika Makedonije, a biće emitovana 28. februara na televiziji Pink.
foto: promo
foto: promo

Devojčicu Veru, međutim kidnapuje grupa otmičara i odvode je u napuštenu robnu kuću gde je drže zarobljenu. Inspektori Balkanpola se uključuju u istragu i dolaze do saznanja da su pet osumnjičenih upravo iz same zgrade ambasade Makedonije. Među njima je pripadnik obezbeđenja Mitrovski, sekretarica Ivana, spremačica Smilja, lift majstor i domar. Ko je od njih petoro glavni krivac publika će saznati na TV Pink od 28. februara.

Zanimljivo je da pored stalnih glumaca u seriji u ovoj epizodi otetu devojčicu glumi Vera Arsić (9 godina), najmlađa ćerka Tihomira Arsića. Jednu od otmičara igra prelepa Biljana Mišić, poznata po ulozi u filmu Serbian scars.

Da podsetimo, Balkanpol je policijska organizacija, osnovana na inicijativu Interpola, sa najelitnijim ljudskim resursima. Balkanpol se bavi borbom protiv organizovanog kriminala, trgovine drogom, ljudima... Glumačku ekipu predvode Milena Dravić, u ulozi načelnice, Tihomir Arsić i Vanessa Radman u ulogama inspektora i inspektorke, Miki Krstović u ulozi forenzičara, Vlada Tešović i Mira Banjac u ulozi majke.

Šesto čulo je nov, inovativan i potpuno originalan koncept koji TV zabavu uzdiže na do sada nikad viđeni nivo interakcije sa publikom. Spojivši u sebi najbolju tradiciju klasične krimi serije sa iskustvima reality programa, Šesto čulo gledaoca stavlja u poziciju aktivnog učesnika koji koristi svoje intelektualne sposobnosti na kreativan i zabavan način.

makonda-tracker