Iskreno sa Aleksandrom Simić

Marina Rajević Savić: Ljubav je kada služite drugom (FOTO)

0
Serijalom intervjua u emisiji „Dok anđeli spavaju“ zauvek je postavila određeni standard u autorskom i voditeljskom radu...
foto: Fabrika fotografa
foto: Fabrika fotografa
Duleta Savića

Imala sam 18 godina kada sam upoznala Dušana. Sve je počelo u zgradi Studija B. On je tada bio u jeku svoje popularnosti. Bio je svestan sebe i svog značaja. Osećala sam se kao neka devojčica koja još uvek ne zna ništa o životu ,a zapravo je to njega i privuklo.

Nisu me baš zanimali fudbaleri ali on je bio drugačiji. Moj kolega Dragiša Kovačević me je malo 'prevario' i rekao da Dušan piše pesme, i kako je on jedan drugačiji fudbaler. 

Ispostavilo se da ne piše pesme ali da se izdvajao i razlikovao to svakako jeste bila istina“, iskreno govori Marina o ljubavi i poštovanju koji traju i danas.


foto: Fabrika fotografa

Mislim da smo preopterećeni sobom. Zapravo, najveće zadovoljstvo je kada ste svesni da vi volite i da ste vi ispunjeni ljubavlju.

Ljudi se često žale da su nedovoljno voljeni, diskutuju o tome kako ih je neko pogledao, a ja mislim da je najvažnije da mi osećamo ljubav i da je vidimo, osetimo, prepoznamo“, nastavlja Marina u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić.

Bilo bi dobro da izbrojimo do deset kada želimo u jeku rasprave da nešto kažemo, ali je to ponekad teško Marina
Vladika Grigorije Marina Rajević Savić "Ja znam da postoji a ljubav kada služi drugom".
foto: Fabrika fotografa


Ovaj intervju možete pogledati u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić u petak 27. maja u 23 sata na TV Naša.
makonda-tracker