Ekskluzivna premijera spota Why don’t you

0
Od ponedeljka, 25. januara u 20 časova i tokom narednih sedam dana, gledaoci regionalnog MTV-ja biće u prilici da pogledaju spot koji je DJ Marko Milićević objavio za britanski Virgin records.
foto: promo
foto: promo

MTV Premijera je novi format koji ekskluzivno predstavlja najnovije numere iz celog regiona. Ove nedelje, gledaoci će moći da vide spot za pesmu Why Don’t You, Marka Milićevića koji ju je objavio pod pseudonimom Gramophonedzie. Hit Why Don’t You lagano ovladava svetskim top listama i klubovima, što je  njenom autoru i obezbedilo ugovor sa izdavačkom kućom Virgin records.

Marko kao DJ radi skoro 15 godina. Tokom 2000. godine dobio je priliku da ode na RedBull Music Academy u Irskoj, što je predstavljalo prvi korak koji ga je odveo u svet muzike i produkcije. Pod imenom Gramophonedzie nastupa već četiri godine i objavio je pesme za izdavače kao što su Gotta Keep Faith Records, Yakuza Records, Guesthouse, DiskoZoo Records, Shak Digital, Maracuja, DVR i mnoge druge. Nastupao je na velikom broju događaja sa imenima kao što su Bob Sinkler, Derik Karter, Džunior Džek, Dejvid Morales, Basement Jaxx, Tom Novi, Axwell, Rodžer Sančez i mnogi drugi.

makonda-tracker