Tvoje lice zvuči poznato

Daniel Kajmakovski: Žao mi je što je došao kraj

0
Pobednik treće sezone šou programa Tvoje lice zvuči poznato, je opisao svoje druženje, ali i koliko mu ta pobeda znači. Prenosimo vam sve detalje ove velike večeri.
foto: Promo
foto: Promo
Ivana Peters
Nikola Rokvić Daniel Kajmakoski Neša Bridžis Katarina Ostojić Ivana Negativ Sia
Alive Ivanom Maša

Svaka čast što si izrdržala, videla sam da imaš problem zbog kose. Ivana je fantastičan pevač, verujem da si se dobro provodila u ovom šou programu i nadam se da ćeš otići nasmejana odavde, rekla je Ana Kokić.

Katarina Ostojić Alicia Keys Girl on fire

Vratila sam živost koju sam imala ranije. Sutra kada se probudim razmišljaću o novim pesmama i jednom interesantnom duetu. Ivana i ja ćemo da smislimo nešto lepo. Divan plod ovog šoua“, otkrila je Kaja pred nastup.

Ljubavna priča Daniela Kajmakoskog iskazana simpatičnim fotografijama (FOTO)

Ja bih pohvalio, odličan nastup. Mi smo nebitna ekipa, ali nećemo da zanemarimo da možemo da utičemo na glasače koji su kraj malih ekrana. Vrlo bitno da ti kažem, dobro ti stoji taj friz, mogla bi da furaš tako . Otvara te. Odličan nastup. Marija ne moraš da braniš takmičare, nije ovo talent šou već šou hiumanitarno-zabavnog karaktera", rekao je Vlado povodom njenog nastupa. 


Daniel Kajmakoski Mans Zelmerlow Heros

Dobro sam se provodio, žao mi što je došao kraj. Hvala svima, bio je ovo odličan šou. Nije bitno ko će da pobedi, jer nagrada stiže na pravo mesto. Ja sam moja očekivanja ispunio od samog starta", izjavio je Daniel pred nastup. 

foto: Promo

Ja sam mnogo srećan što ne moramo da ocenjujemo. Bio bih u ozbiljnoj drami. Ti si bio fantastičan. A i mali Vanja je bio odličan. Bio si spektakularan, predstavio si se kao odličan pevač, vredan momak, dobar čovek i mnogo si doprineo da ova emisija bude top", prokomentarisao je Ivan njegovu izvedbu. 


Neša Bridžis Pitbulla Fire ball

Pamtiću Ramštajna Danijela i pamtiću naš Prodidži koji smo zajedno uradili. TLZP je kao jedan orgazam,a kada sve prođe to je cigareta posle seksa. Nedostajaće mi sve ovo. Dobro organizovana ludnica", rekao je Neša. 

Daniel Kajmakoski otkrio kako je dobio ime (VIDEO)

Ivan: Drago mi je da je ispravljena nepravda prema meni i Vladi što je bilo ovoliko žena na sceni. Mislim da si bio zanimljiv mister proper. Uvek si imao malo teži zadatak da se osloniš na pokret i gestikulaciju, mislim da su mnogi videli kako si dobar tip i zato si u finalu", izjavio je Ivan povodom njegovog nastupa. 

Nikola Rokvić Alen Islamović Đurđevdan
foto: Promo

To je jedna jako teška i emotivna pesma. Ljudi koji su išli iz Sarajeva vozom u logor. U strahu i neizvesnosti gde idu zapevali su pesmu Đurđevdan“, rekao je Nikola. 


 Sve bih rekao što i Ivan. Profesionalac, veliki radnik i pohvalio bih i tvoju glumu ovo je bilo za Brodvej. Svaka čast za celu sezonu", izjavio je Vlado Georgijev ovim povodom. 



Ana Kokić Mariju Marija
Đoša Željko Šašić, Marija Kilibarda Aleksa Jelić Hairspray Can't stop the beat.
Dara Bubamara Suzana Mančić Ceca Mira Škorić Ne računaj na mene

Vlado Georgiev Ana Kokić Nikola Rokvić Daniel Kajmakoski Live and let die
foto: Promo


Tvoje lice zvuči poznato Daniel Kajmakoski

Hvala svima. Bila mi je velika čast što sam učestvovao. Hvala mami i tati. Razmišljao sam kome to proslediti u slučaju da pobedim. Bilo je zaista teško. Nisam bio za neku instituciju. Poslušao sam srce. Mislim da je najpotrebnije dati novac samohranoj majki dvoje dece iz Kumanova koja su bolesna i da bi se izlečili treba im 100.000 evra. Spreman sam da uradim sve da se taj novac skupi", rekao je Daniel . 

makonda-tracker