Olja Crnogorac: Skandalozna zabava

Bivša farmerka Olja odlučila je da se vrati voditeljskom poslu i uskoro na nacionalnoj televiziji Košava počinje da radi autorsku emisiju
0
1 / 2 Foto: Promo

Prethodna godina bila je itekako uspešna za učesnicu Farme Olju Crnogorac - posle kraće medijske pauze ponovo je aktuelna, čak i više nego na početku karijere. Ono što će obradovati obožavaoce ove beskrajno simpatične dame jeste vest da uskoro počinje da radi emisiju Skandalozno sa Oljom Crnogorac, format dosad neviđen na našim prostorima. Olja će svake sedmice ugostiti po tri aktuelna gosta kojima će postavljati nesvakidašnja pitanja, na svoj, duhovit način. Gledaoci će napokon moći da vide drugo lice naših poznatih ličnosti, kako reaguju na provokacije i kako se snalaze u sasvim neočekivanim situacijama. Posebno zanimljiv će biti deo kada publika postavlja gostima ona pitanja koja se nije usudio da ih pita nijedan novinar. U emisiji neće biti cenzure, pa se očekuje da za kratko vreme prevaziđe postojeće klišee.

- Pokušaću da sa našim poznatim ličnostima razgovaram na sasvim drugačiji način i predstavim ih publici u svetlu u kom ih niko nije video, bez isfingiranih skandala, izjava izvučenih iz konteksta, kao sasvim normalne ljude bez obzira na to što se bave javnim poslom zbog koga mnogi ljudi imaju predrasude o njima. Komunikacija će ići u šaljivom smeru, kao i čitava emisija, koja će većim delom biti humorističkog karaktera – kaže Olja.

makonda-tracker