Grupa Jinx preuzima MTV

0
Najistaknutiji regionalni predstavnici sofisticiranog i inteligentnog retro popa Jinx predstaviće se publici regionalnog MTV-ja u emisiji TakeOver u petak 22. januara u 20:30

MTV je iskoristio priliku da snimi Jinx prilikom njihovog prvog beogradskog koncerta sredinom novembra, a bend će na pola sata preuzeti MTV i publici predstaviti svojih pet omiljenih spotova.  

Jinxi, prevođeni pevačicom Yayom, vratili su se posle nekoliko godina pauze uspešnim albumom Na zapadu (2007), koji je najavljen singlom Na čemu si ti? Ovaj album im je doneo i nominaciju za regionalnu MTV nagradu.

Po izdavanju albuma, bend kreće na turneju po svim većim gradovima Hrvatske i regiona, u okviru koje sviraju i na Exit-u. Zagrepčani su krajem prošle godine objavili prvi živi album u karijeri Jinx Live.

Osim Yaye (Jadranka Ivaniš) i Cocoa (Goran Muratović), bend trenutno čine klavijaturista Mister Gudi (Mr Goody), bubnjar Berko, basista Adam Matijašević i trubač Igor Pavlica.

MTV TakeOver
je lokalni format u kome domaće i strane zvezde imaju priliku da preuzmu MTV i predstave svojih pet omiljenih muzičkih video spotova. Pored priče o ljubavi, karijeri i životu, upoznaće nas i sa muzikom koja je uticala na njih i dovela ih do MTV-ja.

makonda-tracker