Rijaliti šou Fifti Centa

0
Muzički TV kanal MTV Srbija počeo je sa prikazivanjem nove emisije 50 Cent: The Money and The Power (Novac i moć).

To je rijaliti šou u kome će Fifti nekome da pokloni 100. 000 dolara, ako veruje da će u budućnosti biti dobar preduzetnik. Okupio je četrnaest kandidata za koje misli da su ambiciozni, štedljivi, pametni i da umeju da igraju po pravilima. Termin emisije je četvrtak u 22 časa.

Zvezda rep muzike 50 Cent nastupiće u Beogradskoj areni prvog aprila 2010. godine u sklopu turneje kojom predstavlja upravo objavljeni album Before I Self Destruct Koncert organizuju Arena Beograd i Avalon Produkcija. Ovo će biti drugo gostovanje 50 Centa u našoj dvorani. Prvi put je nastupio u Beogradskoj areni šestog novembra 2006. godine kada je Arena zvanično počela sa aktivnim radom.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su od petka 25. decembra, po cenama: 2250, 2500, 2750 i 2950 dinara, na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, SKC – knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs .  Predviđeno je stajanje na parteru i Fan Pit prostor ispred bine.

 

 

makonda-tracker