Stars - novi šou na TV Košava

2
Radio S i Stars music pokrenuli su novi multimedijalni TV šou Stars u kome se bira nova pevačka pop zvezda Srbije. Emisija je na programu TV Košava utorkom i četvrtkom od 21 čas

Radio S i Stars music pokrenuli su novi multimedijalni TV šou Stars u kome se bira nova pevačka pop zvezda Srbije. Emisije je na program TV Košava utorkom i četvrtkom od 21 čas.

Na audiciju za šou Stars prijavilo se više hiljada ljudi od kojih je izabrano 224. Za njih je glasala publika i izglasala 109, koji su ušli u samo takmičenje. U svakoj takmičarskoj emisiji pojavljivaće se po osmoro takmičara koji će pevati po dve pesme. Samo četvoro najtalentovanijih prolazi u naredni krug a o tome odučuje isključivo žiri.

Žiri čine dva stalna člana - Cveta Majtanović, pobednica Idola i Bane Opačić, kompozitor i tekstopisac i jedan specijalni gost, aktuelna pop zvezda: Romana Panić, Željko Vasić, Aleksa Jelić i mnogi drugi.

Finalisti Starsa učestvovaće na debitantskoj večeri Radijskog festivala 2010. godine, a pobednik osvaja nagradu u vrednosti od 100.000 evra,  snimanje maksi singla u izdanju Stars music-a, medijsku promociju i direktno učešće u finalu Radijskog festivala 2011. godine.

Voditeljka emisije je Katarina Danojlić, a u prvoj emisiji specijalni gost biće Darko Radovanović.

makonda-tracker