Seka Aleksić gošća Ivana Ivanovića

U emisiji Survivor – Povratak u civilizaciju, u petak, osmog januara u 23 časa, na televiziji Fox, gosti Ivana Ivanovića biće Seka Aleksić i Luka Rajačić.
0
1 / 3

U emisiji Povratak u civilizaciju, voditelj Ivan Ivanović ugostiće tri učesnika Survivora, takmičara Luku Rajačića, folk divu Seku Aleksić koja se pridružila robinzonima na proslavi ujedinjenja i još jednog povratnika sa Filipina koji će se pridružiti gostima na vrućoj stolici u studiju. Saznaćemo kako se Seka snašla na ostrvu, kakve je utiske ponela nakon boravka sa našim avanturistima, da li je imala tremu pre nego što je izašla pred njih i kako su je dočekali.

Poznata pevačića će nam otkriti da li je njen veliki fan Njegoš, nakon izuzetnog preformansa uz pesmu Aspirin, zaslužio da se nađe u nekom od narednih spotova, kao i da li bi se i sama odvažila na učešće u ovako surovom rijalitiju. Takođe, videćemo premijerno spot koji je Seka snimila na ostrvu na kojem se održavaju čuveni Plemenski saveti.

Luka će pričati da li se posle svega i dalje oseća prevarenim i naivnim dečakom koji nije uspeo najbolje da se snađe među vukovima. Koji takmičar će se u emisiji pridružiti Luki i Seki, saznaćemo tek posle večerašnje epizode Survivora u 22 sata.

makonda-tracker