4. epizoda humanitarnog šoua

Eksplozija smeha i zabave: Najzanimljiviji detalji iz emisije Tvoje lice zvuči poznato (FOTO)

0
Humanitarni šou program Tvoje lice zvuči poznato i ove nedelje donelo je eksploziju smeha i zabave na scenu...
foto: Promo
foto: Promo
Brankom Đurićem Đurom


Katarina Ostojić

Toliko je žena koje trpe nasilje, i ja kao žena želim da 1.000 evra namenim njima”, rekla je Kaja.

Marija
Danijel Kajmakoski Danijela Gorana Bregovića

Super što mladi neguju tradiciju, nose opanke i sviraju pravu tradicionalnu muziku. Ti si bio čak i bolji Brega od Brege, on ne voli da se ističe. Bio si odličan, kaže Vlado.

Moj prvi povratak i odmah pesma uživo, odlično, skinuo si ga, čak i gard s leđa pljunitu Brega. Pozdravio bih i mladog bubnjara, čestitke. Verovatno ti je laknulo kad si video da treba da imitiraš Bregu, jer on stalno sedi, lakše od Tine. Bravo!" rekao je Đuro.

Pošto se žiri zabavljao ovde, može li jedna pesma za njih? (orkestar je potom odsvirao Mesečina). Danijele ti si bio super kao i uvek i dopada mi se što si bio energičan i verujem da si zavoleo ovu vrstu muzike, rekla je Ana.

foto: Promo

Naš novi član klana je stigao. Nije joj bilo lako jer prvi zadatak koji je dobila je izuzetno težak. Sigurna je u sebe, iako ima mali strah kako će uspeti sve da savlada. Ali izazovi su ono što nju u životu pokreće”, najavila je Marija Suzanu Mančić, koja nastupa u ulozi Harisa Džinovića.

Suzana

Moram da priznam da sam maštala da budem ovde I izvodim kerefeke. Volim da radim, naročito nešto novo”.

Kratko ubrzano, svi govore aj požuri, ma ne možeš zvezdu veliku ovako brzo spremiti. Isti Harica”.

foto: Promo
Harica Ivan Suzana

Vrlo neobično. Malo šokantno, iz brkatog čoveka izlazi fini ženski glas, malo bizarno a malo i interesantno. Kao brko bila si odlična. Dobro došla u šou", rekao je Vlado.

Ja sam vaš obožavalac bio od malena i sanjao sam da vas stretnem uživo, srušili ste mi snove, sad kad vas vidim ovako. Ima jedna zanimljivost za Harisa kada ga je jedna pevačica, neću je imenovati, pitala da snime duet, a on je odgovorio: A šta ćeš ti raditi? Hvala za krasnu zabavu", izjavio je Đuro.

Dobro došla, Nema te gume koja može da sakrije tvoju lepotu. Kako li Haris ovo doživljava? Haris nema velike grudi, Dala si sve od sebe, mogao bi Haris da razmisli da promeni boju očiju. Ne vrede ni brkovi ni guma, mnogo si lepa", rekao je Ivan.

Drago mi je što si ovde. Da se podsete gledaoci kako divno pevaš. Imala si malo vremena da se spremiš iako nije bila zahtevna koreografija. Odlična si bila", rekla je Ana.

Dara Bubamara Đoša Saša Matić Severina Marija Dara Đošom
foto: Promo
Dara More tuge Đoša Severina Nađi novu ljubav Đoša Severininu Moja štikla
foto: Promo
Ivanu Đuri Đošin
Samo da ne ispadne sapun, moramo sinhrono Đuro

Stvarno mi je žao što su učinili da zaboravim ovaj nastup. Hteo bih da pohvalim Đuru i Ivana. Publika je u studiju pokazala da više voli rijaliti od bilo čega i da je ovo rijaliti društvo. Zaboravili smo da je ova maska koju nosi radojka fenomenalna, jer ju je Đoša svojom dozom rijalitija zapostavio... Đošo predložio bih produkciji da imitiraš onog nilskog konja kada igra, iz crtanog filma... Uzeo bi 12 poena", konstatovao je Vlado.

Ovako nešto niste imali sigurno, u milenijumu celom. Jedino što sam novi ovde i ne poznajem takmičare. Ja ne znam ko je Dara a ko je Đoša, Šalim se, prepoznajem. Nisam ljubitelj Severine ali sad si mi je zgadio. Odlična pesma i sjajna izvedba Saše, a što se tiče Severine zamalo špagu da napraviš. Ko se dima ne nadimi taj nema šanse Severinu da... Za Sašu Matić mogu reći, izvrsna pesma, sjajna izvedba, zabavna maska...", rekao je Đuro.

Ti ličiš Đošo na Zoricu Marković. Drago mi je da nisi pao jer se ne bi oporavio ni ti, ni ovaj šou, ni ova bina. Za Sašu Matića rekao bih da mi više zaličio na Ivicu Dačića, a pevanje Darin glas... Vi ste mi takav par da ne mogu da ne umrem od smeha kad vas vidim", bio je iskren Ivan.

Nisam mogla da prestanem da se smejem, čak sam se i zaplakala od smeha. Moram da pohvalim Daru, sjajno je otpevala ove pesme sa puno emocija. A Đošu bih takođe pohvalila i mogu da zapazim da je smršao. Sad je kao posteljina za jedana krevet. U kombinaciji ste šou", priznala je Ana.

Ana Grubin kao Lady Gaga bila je sledeća. Na dodeli Oskara ove godine Lady Gaga je otpevala pesmu posvećenu žrtvama nasilja.

Večeras mi šaljemo istu poruku, a na sceni će se pojaviti upravo one koje su to preživele”, najavila je nastup Marija. Ana je izašla na binu zajedno sa ženama koje su pretrpele nasilje.

Anom Till It Happens to You Ana Marija

Mislim da vam odam duboko poštovanje. I kada smo rekli da ova pesma šalje jaku poruku tako smo zaista I mislili. Žrtve nasilja treba da budu prihvaćene i primećene i da budete primer svim ženama koje prolaze kroz slično. Sa nama su bile i dame koje pružaju podršku svim ovim damama”, rekla je Marija.

Ja bih rekao Ani da je ovo njeno najbolje izdanje do sada i da sam večeras primetio da imaš tu neku sposobnost da kad nešto osetiš možeš i da preneseš i stvarno si uspela.

Pohvale za nastup i za žene koje nisu ostale kod kuće I ćutale. To je užasno i postoji od kada postoji i svet I sa tim se moramo boriti. Nemojte zaboraviti da postoji i nasilje nad muškarcima i nad decom", kaže Vlado.

Teško je bilo šta reći i komentarisati, nastup je bio impresivan. Bravo za devojke i za nihov ponos i njihovu hrabrost", rekao je Đuro.

Ti si Marija sve rekla, nema šta da dodam, čestitke Ana", bio je kratak Ivan.

Izvela je ovo emotivno i divno. Žena koja šalje snažnu poruku i pohvala za ove žene koje su izašle i nisu se skrivale. Ana je mnogo lepša od Ledi Gage", smatra Ana.

Ane Ivana Peters Nikola Rokvić Ivana Freddie Mercury Nikola Montserrat Caballe Barcelona
foto: Promo
Neša Bridžis Dara Bubamara Radojku Adžić Cvija Noć za nas Cvija  Baš si prava Dara
foto: Promo
Halid Muslimović Zdravka Čolića Zelena si reka bila Čaje šukarije
foto: Promo

Halide hoćeš da ti kažem iskreno ili da ostanemo prijatelji? Prvi deo bio je ni nalik Čoli, imaš taj narodnjački triler i ne možeš da ga izgubiš, ali druga pesma ti je legla kao šaka na oko.
Čola bi rekao: Maco dobar si bio", izjavio je Đuro.

foto: Promo
Zadaci za sledeću nedelju:

Neša – Who See

Đoša – John Leguizamo (Moulin Rouge)

Ana – Nicole Kidman (Moulin Rouge)

Nikola – Ewan McGregor (Moulin Rouge)

Dara – Vlado Georgiev

Halid – Saša Lošić

Kaja – Halid Bešlić

Ivana – Shakira

Daniel – Karolina Gočeva

Suzana – Kylie Minogue
makonda-tracker