Kuku Vasa na TV Pink

Od ponedeljka četvrtog januara svakog radnog dana osim petka, u 20 časova, televizija Pink emituje novu domaću igranu seriju Kuku Vasa.
0
1 / 2

Ana (Katarina Marković) je ambiciozna samim tim što radi u advertajzingu. Pošto se suprotnosti privlače, udala se za Pavla, nervoznog taksistu (Marko Živić). On je iz provincije, ali je svakako ostao u Beogradu nakon studija. Za razliku od njega Ana je Beograđanka nekoliko kolena unazad, što njena majka Natalija (Seka Sablić) s ponosom ističe. Kad smo već kod Natalije , iliti zle tašte, ona je ceo radni vek provela radeći u MUP-u, na šalteru za registraciju vozila, takozvanom šalteru smrti. Inače, Natalija mrzi, pre svih, sebe, a onda i sve ostale. Naivna je i pokvarena. Njena rođena sestra Emilija (Ružica Sokić) ceo život provodi na bračnim putovanjima, i još uvek je tamo. Na čuvanje joj je ostavila sina Vasu (Nebojša Ljubišić), večitog studenta i ženskaroša - tinejdžera zarobljenog u telu četrdesetogodišnjaka. Vasu Bog nije ostavio na cedilu, ali mu je umesto talenta za studije geografije, podario smisao za kuvanje i muziku. Priča počinje otprilike ovako: Ana i Pavle nakon venčanja dolaze kući, u radosnom iščekivanju prve bračne noći, kad gle čuda, Natalija je i dalje u stanu. Još se nije preselila u garsonjeru, jer nije mogla. Zašto? Zato što iz garsonjere još nije izašao Vasa. Ali izaći će on sutra, pa će mladi par imati priliku za popravni druge bračne noći. Sutra? Da, da, malo sutra! Kako to Marfijev zakon nalaže, Vasa je garsonjeru privremeno izgubio na pokeru i umesto da ode iz njihovih života, on ulazi i useljava se kod Natalije, Ane i Pavla. U garsonjeru stiže Kameni (Miloš Samolov), vitez beogradskog asfalta i pravi ilegalnu kockarnicu. Kameni fura s Lepom Mirom, estradnom zvezdom, a „poslovni partneri“ su mu Gvozdeni i Stameni. I tako...gledaćemo u 22 epizode tri najzanimljivija, najburnija i najstresnija meseca u njihovim, inače dosadnim životima.

Vrsnoj glumačkoj podeli predvođenoj Sekom Sablić pridružuju se i gostujući glumci: Marko Nikolić, Danica Todorović, Boris Komnenić, Danijel Sič, Tamara Krcunović.

Scenarista je Vladimir Đorđević, kompozitor Milan Stojanović, scenograf Aleksandar Veljanović, a reditelj, kreator i izvršni producent Slobodan Šuljagić.

makonda-tracker