Ja imam talenat: Izabrani drugi finalisti

Novi finalisti takmičarskog šou programa Ja imam talenat su Marko Pavlović iz Niša i Katarina Kočetova iz Kragujevca
0
1 / 2 Foto: Tv Pink

Od osam takmičara, glasovima publike direktno u finale plasirao se osamnaestogodišnji apotekar Marko Pavlović iz Niša, koji je od samog početka takmičenja zadivio žiri i publiku izvođenjem operskih arija. Iako nema nikakvo muzičko obrazovanje i ne govori italijanski jezik, pre godinu dana otkrio je da može da peva operu, a za nastupe se pripremao samo slušajući svetske bardove. Sa svojom grupom Ekskluziv nastupa po kafićima i diskotekama u Nišu i Aleksincu, a mašta da zapeva na pravoj operskoj sceni.

Tročlani žiri koji čine glumica Danica Maksimović, direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac i kompozitor Aleksandar Milić Mili imao je velike muke da odabere drugog finalistu, ali na kraju su odlučili da to bude osmogodišnja devojčica Katarina Kočetova. Mlada Lajza Mineli, kako je nazvao Ivan Tasovac koji je presudio u njenu korist, obučena u zeleni kostim i sa pernatim šeširom, dočarala je Brodvej izvođenjem numere Cabaret. Inače, Katarina je rođena u Kijevu u Ukrajini, gde je njena mama Ksenija iz Kragujevca otišla na Muzičku akademiju i tamo upoznala svog budućeg supruga, poznatog ukrajinskog saksofonistu Maksima Kočetova. Pohađa treći razred osnovne škole i nižu muzičku školu Dr Miloje Milojević u Kragujevcu, odsek klavir, a pošto je interesuju i gluma i ples, sanja da poseti pravi kabare i napravi karijeru u Holivudu.

Narednog ponedeljka očekuje nas ponovo uzbudljivo veče od 21 čas na TV Pink, kada se biraju novi finalisti Ja imam talenat.

makonda-tracker