Bajaga preuzima MTV

0
Ekskluzivno za gledaoce MTV-ja u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Makedoniji Bajaga će publici predstaviti svojih pet omiljenih spotova i pesama
foto: Milovan Knežević
foto: Milovan Knežević

U petak, četvrtog decembra, sa početkom u 20:30, u okviru emisije MTV TakeOver regionalnoj publici će se predstaviti jedan od najpopularnijih izvođača sa prostora bivše Jugoslavije, Momčilo Bajagić Bajaga.

Bajaga i Instruktori su na turneji povodom dvadesetpet godina od izlaska debi albuma Pozitivna geografija. Nedavno su održali dva spektakularna koncerta u ispunjenoj dvorani Dražen Petrović u Zagrebu, pred oko 12.000 posetilaca, što je sjajna najava šta mogu očekivati Beograđani krajem godine. Slavljenička turneja Bajage i Instruktora od početka ove godine obišla je SAD i Kanadu, evropske zemlje i naravno brojne gradove bivše Jugoslavije, gde su Bajaga i Instruktori svirali pred hiljadama i hiljadama svojih fanova.

Bajaga je početkom novembra bio specijalan gost televizije MTV kada je u Berlinu na dodeli EMA MTV nagrada uručio nagradu za najboljeg regionalnog izvođača sastavu Lollobrigida.

MTV TakeOver je lokalni format u kome domaće i strane zvezde imaju priliku da preuzmu MTV i predstave svojih pet omiljenih muzičkih video spotova. Pored priče o ljubavi, karijeri i životu, upoznaće nas i sa muzikom koja je uticala na njih i dovela ih do MTV-ja.

makonda-tracker