Prvo polufinale Ja imam talenat

Najveći takmičarski šou na svetu, Ja imam talenat, koji se od septembra i kod nas emituje na Televiziji Pink, ulazi u svoju završnicu – prvo polufinale 30. novembra u 21 čas na TV Pink
2
1 / 8 Foto: Tv Pink

U ponedeljak će gledaoci moći da vide prvo polufinale, koje će se uživo emitovati iz Pinkovog studija, a za ulazak u finale boriće se: Jovana Jovanović, Bojan Andrić, Andrea Raičević, porodica Piler, Jasmina Numić Pera, Mam Talent, Sandra Todorović i Urban Street Brothers.

Od ponedeljka 30. novembra, pa sve do pred kraj decembra, u pet polufinalnih epizoda ulazi po osam takmičara. Samo će dvoje od njih ući u finale, a o tome ko će to biti, odlučiće publika, uz pomoć žirija. Pravila su sledeća: onaj ko dobije najveći broj glasova publike, automatski ide u finale. Kad voditelji budu saopštili ko je, po glasovima publike, na drugom i trećem mestu, žiri će morati da odluči ko je drugi finalista.

Na kasting za šou Ja imam talenat prijavilo se više od 2500 hiljade ljudi iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne I Hercegovine. Njih 540 je svojim nastupom na kastingu steklo i iskoristilo pravo da učestvuju na audicijama koje su održavane tokom leta u pozorištima širom Srbije. Već na audicijama bilo je jasno da je ovaj šou pun pogodak jer je većina kandidata imala odlične nastupe kojima su oduševili i žiri i publiku. Budući da je ovaj šou rađen po licenci, što znači da podleže striktnim pravilima pre svega kad je reč o broju i trajanju kvalifikacionih epizoda, jasno je da u emisiju, koja se emituje samo jednom nedeljno, u trajanju od 45 minuta, nisu mogli da uđu svi koji su nastupili na audicijama, bez obzira na kvalitet i zanimljivost njihovog nastupa. Konkurencija je bila ogromna, čega su svi kandidati bili potpuno svesni kad su se prijavljivali za ovaj šou. Nagrada koju će pobednik osvojiti je čak 100 000 evra, Citroen Picassa i potencijalan međunarodni ugovor sa Sonijem, sto je kandidatima dodatna motivacija da se bore za ulazak u polufinale i finale.

makonda-tracker