Nova meksička telenovela na Pinku

13
Od 25. novembra televizija Pink radnim danima u 17:45 emituje meksičku telenovelu Magična privlačnost
foto: promo
foto: promo

Meksička telenovela Magična privlačnost, u produkciji Karle Eastrade za Televisu, ima 95 epizoda i rimejk je serije Ti ili niko. Glavne uloge igraju Žaklin Brakamonte, Vilijam Levi, Dejvid Zepeda, Daniela Romo, Šantal Andere, Ana Brenda...

Antonio Lombardo, uspešan industrijalac, i Viktorija V. De Alebniz, pisac, strasno se zaljubljuju jedno u drugo. Problem je međutim to što je Viktorija žena Antonievog najboljeg prijatelja, Samjuela Albeniza.

Uskoro Viktorija ostaje trudna. Stoga Antonio smatra da je došlo vreme da se razvede od svoje žene, Adriane de Lombardo. Viktorija takođe namerava da traži razvod od Samjuela. Kada mu saopšti da je trudna, on pobesni jer zna da dete ne može biti njegovo jer je on sterilan. Viktorija mu kaže istinu. Samjuel se suočava sa Aleksandrom i ne želi da joj da razvod. Umesto toga primorava je da oboje napuste Meridu i otputuju u Evropu, u London. Viktorija se porađa i dobija blizance, Bruna i Rakel.

Šest godina nakon rođenja blizanaca, Samjuel umire. Na samrti traži od Adriane da se vrati u Meridu i ako je Antonio slobodan, da se uda za njega. On veruje da deca treba da budu sa svojim pravim ocem. Kada se Viktorija vratila u Meridu, dešava se da Antonieva žena umire na porođaju. Njegova pokojna žena je uvek želela decu i jedva je uspela da rodi sina Alehandra Lombarda. Kada je Antonio saznao da se Viktorija vratila, on odlazi da je potraži.

Viktorija i Antonijo odlučuju da započnu da žive kao nova porodica sa svoje troje dece: Brunom, Rakel, i Alehandrom. Ali oni ne otkrivaju istinu ni blizancima, niti Alehandru da je Antonio njihov zajednički otac. Godine prolaze, i razlike u karakterima blizanaca i Alehandra postaju očigledne. Bruno nema osobine koje bi trebalo da ima da zameni svoga oca i to je Antoniu jasno. Antonio saopštava Viktoriji da će sve njegovo ostaviti u nasledstvo Aleksandru, a ne Brunu. Viktoriji se to ni malo ne sviđa. Ona smatra da je Bruno kao njihov provrođeni predodređen da većinski nasledi bogatstvo Lombardovih. Antonio gine igrom slučaja kada se posvađao sa Viktorijom.

Alehandro zaista nasleđuje veći deo bogatstva Lombardijevih, ali on mora da se brine i da izdržava Bruna, Rakel, Viktoriju i ostatak porodice. Alehandru nije jasno zašto je to njegov otac doneo takvu odluku, ali on poštuje očevu poslednju želju. Bruno je oduvek bio ljubomoran na Alehandra i ovo je samo još pogoršalo situaciju. Godine prolaze i Alehandro postaje još veći industrijalac, kao i njegov otac. Međutim iza njegovih leđa, Bruno kuje plan kako da ga se otarasi da bi on postao vlasnik svega što Alehandro poseduje.

Bruno sreće mladu prelepu devojku, Mariju Hose Samaniagu. On se njoj predstavlja kao Alehandro Lombardo. Isplanira da je oženi u Alehandrovo ime. Zatim planira da ubije Alehandra, i tako učini Mariju Hoze jedinom naslednicom celokupnog bogatstva. Bruno je siguran u to da će se Marija Hoze kasnije udati za njega kao Bruna i da će tako njih dvoje uživati u kompletnom bogatstvu Lombardovih. Ali. Brunovi planovi će se samo delimično ostvariti.

Veruje se da je pravi Alehandro poginuo u automobilskoj nesreći nakon što je Bruno platio vozaču kamiona da ga ubije. Marija Hoze koja inače živi iu Sankvinu je pozvana da prisustvuje na muževljevoj sahrani. Ona je u dubokoj žalosti i oplakuje smrt svoga muža. Još više biva iznenađena kada upozna njegovu porodicu i tek tada saznaje koliko je on ustvari bogat čovek. Bruno se ne pojavljuje na sahrani da Marija Hoze ne bi upropastila njegov plan. Međutim, iste noći on se pojavljuje krišom u njenoj sobi i sve joj ispriča. Marija Hoze ne može da veruje da je to istina i to je saznanje istinski šokira. Prvo se strašno uplašila da vidi nekoga za koga je mislila da je mrtav. Zatim, ne može da veruje da je Bruno, za koga misli da ga voli, toliko zao i počinje da sumnja da je on bio taj koji je ubio pravog Alehandra. Bruno je ubeđuje da on nije odgovoran za Alehandrovu smrt, i traži od nje da apsolutno izvršava njegova naređenja i ucenjuje je tako što će ako ga ne bude slušala optužiti njenog oca za krađu i ilegalnu prodaju droge.

Međutim, Alehandro nije umro jer ga je spasao starac Čučo. Kada se vratio kući, tamo zatiče navodno njegovu ženu i njenu sestru. Doktori ga ubeđuju da je izgubio pamćenje i da se zato ne seća da je oženjen zbog privremene amnezije. Alehandro nije baš u to ubeđen. I on praktično natera Mariju Hoze da mu kaže istinu. Marija Hoze mu kaže sve do tančina šta je Bruno uradio. S obzirom da Alehandro zna koliko ga je Bruno mrzeo, on veruje u sve to što mu je Marija Hoze ispričala. Kako vreme prolazi, Alehandro sve više upoznaje Mariju Hoze i zaljubljuje se u njenu divnu ličost i kvalitete. Marija Hoze takođe pada na Alehandrovu dobrotu, šarm i pravičnost.  Bruno uviđa kako se Marija Hoze zaljubljuje u Alehandra i to mu se nikako ne dopada. Marija Hoze skriva od Alehandra sve Brunove manipulacije i tajne koje imaju uticaj na njegov privatan život i na odnos koji izgrađuju njih dvoje, pa Alehandro prestaje da u potpunosti ima poverenja u Mariju Hoze iako je beskrajno zaljubljen u nju i voli je. On čini baš sve za nju i njenu porodicu jer želi da je učini srećnom. Par je stalno okružen lažima i spletkarenjima Maure, Alehandrove bivše devojke i Bruna, koji im zagorčavaju život i ne dozvoljavaju da budu srećni zajedno...

makonda-tracker