Ja imam talenat: polufinalisti

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

******

25-11-2009 10:24h
BRUKA I SRAMOTA!!!!!Jako los izbor polufinalista.....
Ne mogu da verujem da nije prosla plesna grupa "Magic People" iz 8. epizode
strasno!!!!!

Pera

24-11-2009 18:30h
Sta je sa svim onim ljudima koji nisu ni sekunde prikazani u emisiji? A bilo je takvih koji su imali 3xDA!

Sta je sa onima kojima je javljeno u septembru da su prosli, pa su zvani pre par dana da im se kaze da IPAK nisu (mozete pretpostaviti zbog cega)... ?

Ali ovo je ipak srbija! Ovde samo oni sa vezama i parama diriguju! Isto kao i sto niko iz medija nece da pise o tome i svi se prave ludi! Sramota!

Kragujevcani

25-11-2009 01:47h
PERA je srpska Suzan Bojl. Svaka cast za energiju, pevanje i skromnost!!!
Kada pobedi na talentima mnoge pop pevacice mogu slobodno u penziju.Ona je vereovatno najbolji vokal koji smo ikada imali.

Jasminka

25-11-2009 13:59h
Molimo vas da neko od strane zirija ili produkcije objasni kljuc po kome su birani polufinalisti, jer ovo ocigledno mnogima nije jasno. Ocena od tri da ocigledno nije znacila nista, jer vidimo da medju polufinalistima ima onih sa dva da a i onih kojima je receno da nisu za ovaj shou.Po ko zna koji put se igrate sa mladim ljudima i dajete im laznu nadu. Medju talentima smo videli plesace koji su vice sampioni i sampioni sveta(Pavle i Aleksandar- "Mungosi" iz Smedereva i "Magic people" iz Novog Sada ali to nije bilo dovoljno da se nadju u polufinalu.Nemoj da cutite daj te bar objasnjenje po kome ste se vodili pri izboru daljih ucesnika jer mnogi mladi ljudi nisu bili tu zbog vase nagrade vec zbog svog talenta i zeleli su samo da se takmice, ali POSTENO !!!

jelena

25-11-2009 17:14h
Biljana Djurdjevic je ocigledno najbolja......to se odmah vidi,takva osoba se vise nece pojaviti na estradi.....

mira

01-12-2009 10:24h
juče je bila katastrofa nigde u svetu niko nezvizdi ako mu se neko nesviđa. publika je bila ko na fudbalskoj utakmici.bruka

Bojankg

05-12-2009 16:16h
Ovo je definitivno sramota! Ogorcen sam! Konkretno, rec je o mojoj drugarici koja ima andjeoski glas, dobila je tri "da" i nije prosla u polufinale. Rec je o Tamari Repapanovic iz Kragujevca. Danici Maksimovic je malo falilo da zaplace pred ponasanjem tako divne i skromne devojke, koja toliko prelepo peva...Iskreno receno, JA IMAM TALENAT je samo jos jedan show za mase i iskreno ga nisam i smatrao kvalitetnim, cak sam to i Tamari rekao, a sto se Tamare tice, mislim da ce njen put do zvezda biti daleko tezi, ali kad dodje do pijadestala do koga ce doci sigurno, tu ce definitivno ostati dugo. Pre svega sto je skromna i predobra. Uz Tamaru sam uvek i sve one koji stvarno imaju talenat, ali nisu uspeli u ovom smecu od Tv programa. Pozdrav iz Kragujevca!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: