Farma: Al’ sam bre talentovan

0
Tokom jutra su Marina, Cakana i Viktorija ispred kuće ogovarale farmere. Cakana je tada nagovestila koga bi mogla da izabere za sluge. Rekla je da joj je Bebi Dol prvi izbor, zbog toga što, kako kaže, ne radi ništa

Sandra i Marko, još od kako se on pojavio na farmi, imaju vrlo komplikovane odnose. Iako su oboje u vezama, a splet okolonsti ih je primorao da vrlo često provode vreme zajedno. Marko je prvo imao zadatak da se udvara Sandri, a zatim ih je i podela uloga u seriji još više zbližila i sve ovo je doprinelo da odnosi među njima postanu nezgodni.  Ovo je postala i česta tema razgovora među njima ali i ostalim ukućanima. Marko i Cakana razgovaraju ispred kuće o raznim stvarima i u jednom trenutku počinju da komentarišu Sandru. Cakana savetuje Marka da bi trebalo da se distancira od Sandre, zato što napolju ima svoju devojku koja ga čeka. Nešto kasnije u spavaćoj sobi, Sandra dobija savete od Bebi Dol i Topalka i oni joj govore da pazi šta radi i da je Markovo prijateljstvo možda proračunato. Nedelja je, i kao po običaju, dolazi Ognjen da ukućanima da novi nedeljni zadatak. On ih okuplja i saopštava im da se od njih očekuje da tokom cele nedelje svakodnevno snimaju emisije, kao da rade na televiziji. Prvo što će uraditi biće šou za talente Al' sam bre talentovan, a njihov posao je da prepreme studio gde će realizovati emisiju i da u njoj i sami učestvuju kao takmičari. Zbog obimnosti novog zadatka, ukućani su zabrinuti, pogotovu što u istom dana treba da snime i poslednju epizodu španske serije. Ali oni ne gube glavu, već se hvataju posla... Šou koji su farmeri pripremali je počeo kasno uveče. Oni su tu pred žirijem pokazivali svoje veštine. Članovi žirija su bili Viktorija, Sale i Toma, a ostali farmeri su morali da im predstave neko svoje umeće koje nema veze sa poslom kojim se inače profesionalno bave.

Prvi je izašao Nigor, koji je izveo spektakularnu tačku sa vatrom. Marina je imitirala Josipu Lisac, a kasnije je Sandra pokazala pevačko umeće. Pile se predstavio kao majstor borilačkih veština.

makonda-tracker