Pomeraju granice

Srpski vaterpolisti gledaju Prvu bez daha!

0
Prva TV i srpski vatepolisti zajedno osvajaju prva mesta!
Gledaj bez daha,












- Drago nam je što su najbolji vaterpolisti na svetu stali uz brend Prve. Naša saradnja je jedno fenomenalno iskustvo i zadovoljstvo je sarađivati sa vrhunskim profesionalcima i pre svega dobrim ljudima kakvi su ovi zlatni momci. Oni služe na čast sportu i našoj zemlji! -





- Ne propuštam Andriju i Anđelku, Lud, zbunjen, normalan i, naravno, Ivana Ivanovića. Potreban nam je smeh i potrebna nam je zabava. Gledam i Loto, ponekad imam i sreće.



- Mi vaterpolisti nismo navikli da budemo u centru medijske pažnje i na taj način ispraćeni. Zbog toga smo srećni i zadovoljni što možemo da sarađujemo sa PRVA TV i što će na ovaj način pre svega vaterpolo da se promoviše kao jedna izuzetno dobra sportska grana u Srbiji i, sa druge strane, što će moći da se promoviše na jednoj od najgledanijih televizija u Srbiji. Jednostavno, kad se spoje dva izuzetno kvalitetna proizvoda onda je rezultat neminovan.





- Moja supruga prati i seriju Tračara na PRVA PLUS. To su programi koje gledamo svakog dana. Pored toga, kad stignem, obavezno gledam Ivana Ivanovića. Volim uglavnom emisije zabavnog karaktera.





Čarolija sa TV licima Više smeha rođena da budem Prva Tvoje lice zvuči poznato

makonda-tracker