Dnevnik benda Lollobrigida

0
Kako su se proveli i koga su videli članovi benda Lollobrigida u Berlinu, na dodeli MTV nagrada, možete da vidite u subotu, 14. novembra u 13:00 na MTV-ju
foto: MTV
foto: MTV

MTV svojim gledaocima pruža jedinstvenu priliku da sa sastavom Lollobrigida otvore vrata 16. dodele Evropskih MTV nagrada koja je petog novembra održana u Berlinu.

Kao regionalni pobednici u kategoriji Best Regional Act, članovi benda Lollobrigida prisustvovali su jednom od najprestižnijih muzičkih događaja na svetu gde im je pored ostataka Berlinskog zida, uručena MTV nagrada.

U Berlinu je kao specijalan gost MTV nagrada boravio i Momčilo Bajagić Bajaga, jedan od najpopularnijih regionalnih izvođača sa prostora bivše Jugoslavije, koji je momcima i devojkama iz benda Lollobrigida uručio nagradu za Best Regional Act.

Zabeleženo očima članova benda gledaoci imaju ekskluzivnu priliku da vide pripreme za odlazak u Berlin, ali i snimke sa crvenog tepiha i unutar berlinske O2 arene za vreme dodele nagrada. Kako su se proveli, koga su videli, a sve kroz kameru iz ruku članova benda Lollobrigida, možete da vidite u subotu, 14. novembra u 13:00.

Diary Of je serijal koji je kreirao MTV i prva je emisija koja direktno zalazi u živote najvećih svetskih zvezda, sa njihovim komentarima i scenama iz njihovog privatnog i javnog života.

Gledaoci su u prilici da svoje omiljene zvezde vide u njihovim domovima, na koncetima, na putu...

makonda-tracker