Van Gogh preuzima MTV

0
Ekskluzivno za publiku regionalnog MTV-ja lider benda Van Gogh Zvonimir Đukuć Đule 13. novembra bira svojih pet omiljenih spotova
foto: Nebojša Babić
foto: Nebojša Babić

U petak 13. novembra sa početkom u 20:30h u okviru emisije MTV TakeOver regionalnoj publici će se predstaviti jedan od najpopularnijih sastava sa ovih prostora i dobitnici MTV nagrade za najbolji regionalni bend 2007. godine, sastav Van Gogh.

Ekskluzivno za publiku regionalnog MTV-ja, koji pokriva teritoriju Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije, lider benda Van Gogh Zvonimir Đukuć Đule bira svojih pet omiljenih spotova.

Van Gogh je trenutno na turneji na kojoj promoviše album Lavirint. Bend se trenutno priprema za veliki beogradski koncert koji će se održati u subotu, 28. novembra u 21 čas u Beogradskoj Areni. Najavljeno je da će koncert trajati duže od dva sata kao i da obožavaoci benda mogu da očekuju pesme iz svih faza karijere, uključujući hitove Tragovi prošlosti, Neko te ima noćas, Mama, Opasan ples, Kolo, Spisak razloga, kao i pesme sa aktuelnog albuma  – Nek' te telo nosi, Kad znam da ne voliš me, Kidaš moj svet, Meni nije ni do čega.

makonda-tracker