Ja imam talenat

0
Voditelji rijaliti serijala Ivana Bajić i Vladimir Aleksić i sledećeg ponedeljka u 21 čas na televiziji Pink, predstaviće nove takmičare koji misle da imaju talenat
foto: promo
foto: promo

U ovonedeljnoj emisiji Ja imam talenat gledaćemo:

Petar Jovanović i Dalibora Ajetović: Neobičan spoj srpske tradicionalne muzike i beat boxa, nastao je sasvim slučajno, dok su se gajdaš Petar i beatboxer Dalibor pripremali za svoje nastupe na audiciji za Ja imam Talenat, ova dva momka rešila su da nastupe zajedno i podigli publiku i žiri na noge.

Aleksandar Marković i Ilija Antić: Dva duhovita momka iz Beograda, neverovatno pokretljivih tela izvela su svoju tačku koja je kombinacija plesa i pantomime.

Sofija Petrović: Učenica gimnazije Sveti Sava u Beogradu oduševila je žiri i publiku kada je na Milijev zahtev posle pripremljene numere Vitni Hjuston, pustila svoj glas i otpevala pesmu Silvane Armenulić.

Aco Mijatović: Pedesetogodišnjak iz Čačka, u životu je promenio mnoga zanimanja, ali je ostao veran muzici. Njegov repertoar je, kaže, od Nirvane do Silvane, a u šou programu Ja imam talenat je prvi put zapevao i operu.

Goran Vidajić: Mlad i energičan baletan iz Novog Sada govorom svoga tela ispričao je tužnu ljubavnu priču koja mu je slomila srce, ali i dala snage da nastavi život.

Jasmina Piščević: Interesantna dama sa neobičnim akcentom, koji je nastao kao posledica života na raznim stranama sveta, rešila je da prestane da peva u kupatilu i izađe na binu. Njeno izvođenje pesme Summertime bilo je veliko iznenađenje za sve prisutne.

makonda-tracker