Svetska premijera zajedničkog spota Bijonse i Lady Gage na MTV-ju

0
Ekskluzivna svetska premijera spota Video Phone istovremeno će se emitovati u 162 zemlje sveta u četvrtak, petog novembra, odmah posle dodele MTV EMA nagrada

Po završetku dodele 16. evropskih MTV nagrada koje će se petog novembra održati u Berlinu, MTV će premijerno prikazati novi spot Bijonse za pesmu Video Phone u kojoj gostuje Lady Gaga.

Radi se o novom singlu Bijonse sa albuma I Am… Sasha Fierce koji je objavljen prošle godine. Verzija pesme u kojoj gostuje Lady Gaga biće dostupna na deluxe reizdanju albuma koje se očekuje uskoro.

Ekskluzivna svetska premijera ovog spota istovremeno će se održati u 162 zemlje sveta koju pokrivaju MTV kanali a odmah posle dodele MTV EMA nagrada.

Dodela nagrada MTV Europe Music Awards (EMA) uživo će se prenositi na MTV-ju iz dvorane O2 World u Berlinu u četvrtak, petog novembra u 21 časova po centralnoevropskom vremenu.

Dodelu nagrada MTV Europe Music Awards 2009 će voditi Keti Peri, a od izvođača će nastupiti Foo Fighters, Green Day, Jay-Z, Leona Luis, Šakira i Tokio Hotel.

U2 će imati kratak nastup pred 10.000 obožavalaca ispred istorijske Brandenburške kapije u Berlinu.

Džoš Stoun će biti voditeljka digitalne emisije 2009 EMA: Red Carpet Show, a Pit Venc će voditi emisiju 2009 EMA: All Access.

Prezenteri će, uz pop/rock fenomene Jonas Brothers, biti još i Azija Arđento, Backstreet Boys, Bar Rafaeli, Batista, Brodi Džener, Žan Reno Reno, Džulijet Luis i Miranda Kosgrov.

Po broju nominacija na dodeli EMA 2009, vode Lady GaGa i Kings of Leon sa po pet, a u stopu ih prati Bijonse, koja je nominovana u četiri kategorije.

Dodela MTV evropskih muzičkih nagrada je jedan od najprestižnijih svetskih muzičkih događaja uživo. Dodela nagrada će moći da se prati putem MTV-ja u 532 miliona domaćinstava širom sveta. U 2008. godini, veb sajt EMA je zabeležio preko četiri miliona jedinstvenih poseta.

Za više informacija o dodeli MTV Europe Music Awards 2009 i za samo glasanje, posetite: www.mtvema.com

makonda-tracker