Tijana Dapčević: Ko radi, ne stiže da se provodi!

2
Pevačica Tijana Dapčević napustila je sinoć šou program Farma odlukom gledalaca, a poraz joj nije teško pao zato što se vraća svojoj porodici koja joj je mnogo nedostajala.
Foto: Milovan Knežević
Foto: Milovan Knežević

Poznata pop pevačica Tijana Dapčević izgubila je u duelu od Viktorije, pa je morala da se oprosti od svojih cimera sa najpopularnijeg imanja u Srbiji i vrati se svakodnevnim obavezama. Šarmantna Makedonka je učestvovala u borbi za sto hiljada evra manje od sedam dana, od kako se prošlog ponedeljka pridružila farmerima zajedno sa svojim kolegom Markom Đurovskim.

- Moj cilj kada sam ulazila na Farmu bio je da pomognem jednoj porodici kojoj bi značila nagrada koju sam mogla da osvojim. Izgleda da nisam dobro razumela koncept ovog šou programa, jer sam pokušavala da tokom dana ispunim svoje obaveze kao što su rad na imanju i tajni zadatak pomirenje Cakane i Maje. Uveče sam premorena od svega toga među prvima odlazila na spavanje propuštajući žurke, koje su izgleda veoma gledane, pa se nisam ni preterano isticala. Radujeme što nisam dugo bila odvojena od mog sina Vuka, jer me je bukvalno bolelo koliko mi je nedostajao. U narednim danima pokušaću da mu nadoknadim mamino odsustvo – iskrena je Tijana.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker