U2 nastupaju na dodeli Evropskih MTV nagrada

0
Sastav U2 nastupiće u četvrtak, petog novembra u Berlinu kod Brandenburške kapije u okviru 16. dodele evropskih MTV nagrada
foto: promo
foto: promo

Ovaj besplatan nastup sastava U2 uvod je u obeležavanje 20 godina od pada Berlinskog zida i biće sastavni deo dodele evropskih MTV nagrada 2009.

Karte za koncert MTV EMAs present U2 at the Brandenburg Gate biće besplatne i mogu da se dobiju registracijom na sajtu  www.u2.com ili www.mtvema.com od srede 28. oktobra. Karte, koje će biti u vidu bar koda, osvojiće najbrži obožavaoci benda, i to maksimum dve karte po osobi. Karte neće biti dostupne na dan događaja.

Dodela Evropskih MTV nagrada održaće se petog novembra u O2 areni u Berlinu i uživo će biti prenošene na MTV kanalu od 21 čas.

Naš region na dodeli nagrada predstavljeće sastav Lollobrigida, ovogodišnji dobitnici MTV Best Regional Act nagrade koji su sada u konkurenciji za nagradu Best European Act. Svoju podršku bendu možete pružiti glasanjem putem sajta www.mtv.rs i www.mtvema.com. Sastavu Lollobrigida nagradu će u Berlinu uručiti Momčilo Bajagić Bajaga.

makonda-tracker