Pop Music na TV Avali

0
U emisiji Pop Music, koja je nedeljom na program TV Avala, saznajete sve o dešavanjima na domaćoj i stranoj muzičkoj sceni
foto: promo
foto: promo

Emisija Pop Music namenjena je ljubiteljima moderne pop, rok i ostalih vrsta muzike. Najnoviji domaći videospotovi, najave i izveštaji sa koncerata, intervjui sa poznatim pevačima i muzičarima, pikanterije iz njihovih života, predstavljanje novih diskografskih izdanja, ukratko je ono što vas očekuje u ovom muzičkom magazinu.

Pop Music možete pratiti nedeljom od 17 časova i 23.30 reprizno, a tokom sat vremena, koliko traje, možete se informisati o predstojećim muzičkim dešavanjima i aktuelnostima, dobiti karte za koncerte ili prosto uživati u dobroj domaćoj muzici.

U nedelju 25. oktobra saznajte koja naša pevačica stoički izdržava na štiklama celo snimanja spota, ko je to umalo propao kada je pre desetak godina rešio da donese haus zvuk u našu zemlju i kakva su nas iznenađenja sačekala na koncertu svetskog mega cara, Ramba Amadeusa ...

Takođe vas vodimo na koncerte Severine, ZZ Topa i Petra Graša, a osim bloka svetskih muzičkih pikanterija, pogledajte i razgovor sa Borom Čorbom, koji nam otkriva kako će proslaviti 31. rođendan grupe.

Autor i voditelj emisije je Marina Kotevski.

makonda-tracker