Piksi Lot preuzima MTV

0
U petak 23. oktobra u 20:30h u okviru emisije MTV TakeOver regionalnoj publici će se predstaviti mlada britanska zvezda Piksi Lot. Ekskluzivno za gledaoce MTV-ja u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji Piksi Lot, ovogodišnja dobitnica
foto: promo
foto: promo

Iako ima samo 18 godina Piksi Lot je trenutno jedna od najvećih britanskih muzičkih zvezda. Njen prvi singl Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) objavljen je šestog juna 2009. godine i momentalno je debitovao na prvom mestu britanske liste singlova. Njen drugi singl Boys and Girls objavljen je u septembru i takođe je debitovao na prvom mestu britanske liste. Debi album Piksi Lot Turn It Up u prodaji je od 14. septembra ove godine.

Piksi Lot je u borbi za nominaciju u kategoriji za Best European Act sa regionalnim pobednicima MTV-jevih kanala iz Evrope, među kojima je i naš pobednik sastav Lollobrigida. Pet izvođača sa najvećim brojem glasova biće nominovani u kategoriji Best European Act. Nominovani će biti objavljeni u ponedeljak, drugog novembra, a pobednika, koji će se uživo predstaviti na EMA 2009, u kategoriji Best European Act, izabraće MTV publika. Gledaoci MTV-ja mogu da glasaju za svoje omiljene lokalne pobednike putem internet stranica www.mtvema.com i www.mtv.rs, www.mtv.com.hr i www.mtv.si.

MTV TakeOver je lokalni format u kome domaće i strane zvezde imaju priliku da preuzmu MTV i predstave svojih pet omiljenih muzičkih video spotova. Pored priča o ljubavi, karijeri i životu, upoznaće nas i sa muzikom koja je uticala na njih i dovela ih do MTV-ja.

makonda-tracker