Počinje Survivor Srbija

Večeras u 22 sata na Fox televiziji počinje Survivor Srbija, jedna od najuzbudljivijih rijaliti šou programa. Dvadeset dva učesnika iz Srbije, Makedonije, Slovenije i Republike Srpske ulaze u avanturu svog života. Na paklenom putu koji je pred njima očekuju ih
0
1 / 2 Foto: Tv Fox

U gotovo nemogućim uslovima, daleko od civilizacije i osnovnih sredstava za život vodiće se oštre borbe za vrednu nagradu od 100.000 evra i goli opstanak. Ko su bili bolji stratezi u preživljavanju - Makedonci, Srbi ili Slovenci? Da li je teže pobediti sebe ili suparnike i šta je najviše iznenadilo takmičare, tek ćemo saznati.

Pravila igre: Na filipinskom poluostrvu Karamoan, daleko od civililzacije, 11 žena i 11 muškaraca provešće 52 dana u borbi za preživljavanje. Samo jedan postaće pobednik i odneće vrednu nagradu. Na samom početku serijala, takmičari će biti podeljeni u dva plemena koja će svakodnevno odmeravati snage boreći se za dominaciju. Igre za nagradu olakšavaće im život u izolaciji, a igre za imunitet spasavati od odlaska na Plemenski savet i gubljenja jednog člana. Vremenom plemena će se stopiti u jedno i tada će takmičenje prerasti u pojedinačno nadmetanje.

Egzistencija: Odsečeni od sveta, prepušteni sami sebi, bez bilo kakve komunikacije sa spoljnim svetom, takmičari će biti prinuđeni da se snalaze. Sklonište, koje će ih štititi od kiše, vetra, životinja i predstavljati mesto za počinak, gradiće od materijala koji pronađu u neposrednom okruženju. Šta će biti na dnevnom meniju zavisiće isključivo od njihove sposobnosti da u prirodi prepoznaju plodove koji su jestivi, umešnosti da dođu do plena bez odgovarajućeg pribora i veštine da ga pripreme. Ukoliko ne nauče da pale vatru kao naši preci, ili je ne osvoje u borbama, njihova ishrana biće siromašna i nedovoljna. Na bube, insekte i stvorenja koja gamižu, a često i ujedaju, moraće da se naviknu. Tokom takmičenja nedostajaće im sapun, tekuća voda, toalet papir, brijači... Mnoge navike stečene u civilizaciji moraće da budu, bar na neko vreme, zaboravljene.

U Survivoru nema glume ni pretvaranja, o luksuzu da i ne govorimo. Samo iskonska borba za preživljavanje. Sam koncept Survivora osvojio je veliki broj gledalaca ne samo u Srbiji već u čitavom regionu. Šou će se emitovati u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Sloveniji, Makodoniji i Srbiji.

Zbog svoje specifičnosti, originalnosti, najvećeg i najtežeg produkcijskog poduhvata, Survivor Srbija je od samog početka postavio standarde kada su u pitanju rijaliti formati.

makonda-tracker