Ivan Ivanović novi voditelj specijala Povratak u civilizaciju

0
Ove godine učesnici Survivora stižu iz još opasnijih avantura sa dalekih filipinskih ostva. Borba za opstanak i 100 000 evra počinje 19. oktobra, a nova energija i sadržaji očekuju publiku i u specijalnoj Survivor emisiji
foto: promo
foto: promo

Nove takmičare, priče i pikantne detalje sa ostrva predstaviće voditelj Ivan Ivanović.

Ivan će sa učesnicima Survivora i gostima sa javne scene ponovo uzburkati priče sa dalekog Pacifika koji je okruživao robinzone dva meseca. U ovoj ekskluzivnoj jednočasovnoj emisiji, gledaoci će videti najzanimljivije detalje, sve ono što nije prikazano u redovnim epizodama, sudbinu svojih omiljenih junaka po povratku sa Filipina, a uživaće u odličnoj zabavi i atmosferi koja je i te kako svojstvena šoumenu Ivanu Ivanoviću.

Ali tu iznenađenjima nije kraj. Emisija će biti protkana i zanimljivim prilozima o takmičarima koje će pripremati prekaljena učesnica iz prve sezone Vanja Radović. Poznata kao dama bez dlake na jeziku, Vanja će izveštavati iz domova takmičara, a sve u svom stilu što na um, to na drum, potpuno otvoreno i bez uvijanja.

Petak, 23. oktobar kada startuje prva emisija, biće izuzetak jer će specijal u narednim nedeljama biti emitovan svakog četvrtka u 22 sata.

makonda-tracker