Nova sezona Survivor Srbija

Od 19. oktobra na Fox televiziji emituje se novi, još ekstremniji serijal rijaliti programa Survivor
0
1 / 15 Foto: Promo

Ako mislite da ste saznali sve o najekstremnijem rialitiju u Srbiji i da su takmičari prošli kroz poznata najgora iskušenja, onda će vas nova sezona Survivora uveriti u potpuno suprotno. Druga sezona je mnogo teža, izazovnija i prepuna iznenađenja za naše takmičare ali i za gledaoce.

Ko su bili bolji stratezi u preživljavanju - Makedonci, Srbi ili Slovenci? Šta je mračno ostrvo duhova, šansa ili kazna? Ko je i zašto morao tamo da boravi, daleko od svih, u potpunoj divljini i nepodnošljivoj tišini? Šta sve može da uradi nepredvidiva ženska ćud? Šta je najviše iznenadilo takmičare, saznaćemo od 19. oktobra na Fox televiziji svakog ponedeljka, utorka i srede u 22 časa.

Organizatori su nagovestili samo deo brojnih opasnosti sa kojima su se suočavali i ekipa i učesnici tokom dva meseca boravka u mračnoj prašumi filipnskog poluostrva Karamoan.

Snažni tajfuni nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Andrija i deo produkcijskog tima su zahvaljujući velikom iskustvu pilota i možda najviše sreći, uspeli da sačuvaju žive glave i prežive let helikopterom tokom jednog snimajućeg dana. Ekipa je ipak na vreme završila posao i otputovala pre najgoreg udara tajfuna koji je ovih dana na Filipinima odneo nekoliko stotina ljudskih života.

A takmičari? Tek njih su očekivala velika izneneđenja. Mislili su da ih je iskustvo prethodnih učesnika dovoljno pripremila za teška iskušenja, ali odmah po dolasku bilo je jasno da ništa nije kao što su očekivali i čemu su se nadali. Kako to biva, neko se dočekao na noge, a neko je shvatio da bi mu bolje bilo da nije ni mrdao iz civilizacije. Ipak, nije bilo odustajanja. Vodile su se žestoke unutrašnje borbe ali je preovladala suštinska želja svakog čoveka da pobedi samog sebe.

A bilo je dosta lomova, na pretek. Dvadeset dvoje brodolomnika u nemogućim uslovima. Monsunske kiše, glad, zmije, pacovi... Izgubilo se i mnogo na težini. Neki su se vratili lakši za čak 20 kilograma. Ipak, kažu da to nije bilo najgore. Najteže je ostvariti cilj u zamršenim međuljudskim odnosima. Mnogo neočivanih obrta, izneverenih očekivanja i loših procena ljudskih osobina....

U Survivoru nema glume ni pretvaranja, o luksuzu da i ne govorimo. Samo iskonska borba za preživljavanje. Sam koncept Survivora osvojio je veliki broj gledalaca ne samo u Srbiji već u čitavom regionu. Otuda i želja drugih zemalja da se priključe ovom projektu. Rame uz rame sa robinzonima iz Srbije i BiH, boriće se Makedonci i Slovenci.

makonda-tracker