Nije lako biti Bora Čorba

0
Frontmen legendarne rok grupe Riblja Čorba, Bora Đorđević, proveo je jedan dan sa autorom emisije Nije lako biti ja Živojinom Krstićem u svom Čorba kafeu
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

U emisiji Nije lako biti ja saznaćete sve anegdotama Bore Čorbe i druženjima sa Zoranom Radmilovićem, Duškom Radovićem, Matijom Bećkovićem i drugim ljudima, koji su zaslužni za formiranje njegove jedinstvene pojave. Na koji način su se članovi grupe Riblja Čorba nosili sa svojom ogromnom popularnošću početkom osamdesetih, ali i padom popularnosti sredinom istih godina, čućete u priči čoveka koga nazivaju srpskim Mikom Džegerom. Bora iskreno odgovara na pitanja: kome su sve prkosili tokom svoje karijere, koje je sve narodnjačke hitove napisao, da li su dovoljno cenjeni u svojoj zemlji, kako izgleda njegov još neobjavljeni diplomski rad na Fakultetu dramskih umetnosti, kako izgledaju pripreme za novi koncert u Areni i tajnama uspeha Riblje Čorbe.

U četvrtak 15. oktobra u 22:05 na TV Košava zajedno sa Borom, podsetićete se i legendarnih i originalnih snimaka nastalih tokom tridesetogodišnje karijere ove grupe.

makonda-tracker