Ceca na Farmi

Na otvaranje kafića u rijaliti programu Farma došli su Ceca Ražnatović, Milorad Čavić i Aca Lukas
0
1 / 10 Foto: Promo

Na dan otvaranja kafića jutro počinje uobičajeno, kuva se kafa, Marina i Nigor su u kuhinji i kada je došao Pile, dogovaraju se da odu napolje i da se sunčaju dok piju kafu. Maja i Viktorija pričaju kako im nedostaju deca, priključuje im se Marina, počinju da pričaju o astrologiji i o tome koje kakav i na koga kako utiče znak. Big Mama gleda Olji u šolju, vidi joj ljubav, susret sa nekim momkom. Nikola, Toma i Saša kopaju rov kod svinjca. Ogovaraju žene kako ne spremaju doručak, a oni su gladni, jedu im se ćevapi i punjene vešalice. Toma kaže: Zabole ih, samo piju kafe i sede. Za to vreme u kuhinji žene doručkuju i pevaju. Njih trojica nastavljaju da pričaju o Olji, kako se šlihta novom gazdi, kako se folira da je stidljiva, a ovamo se slikala gola za nekoliko časopisa.

Cakana i Big mama spremaju ručak u kuhinji. Big mama pita Cakanu da li je Marina nešto ljuta. Cakana joj nervozno odgovara da gleda svoja posla i da se ne bakće sa glupostima i da se ugleda na nju i biće sve ok. Toma sedi ispred kuće i svira harmoniku. Povremeno prilazi Đani i igra pored njega.

Pile i Nigor prave šank i zovu Olju da ga isproba, jer ga prave baš po njenoj meri može da stoji unutra i da toči piće, a može i da se popne da igra! Cakana u kuhinji ljutito komentariše da se svi bezveze ponašaju aludirajući na Maju, Marinu i Olju koje jedu u dnevnoj sobi. Olju zovu barbika, a Maju Bratz lutka! Nikola kuva pasulj i kaže da treba dodati šećer!!!??  Viktorija se buni, kaže da on ima potpunu slobodu da kuva kako hoće, a da se ona tako ponašala bila bi odmah najurena! Nikola na to odgovara, da to kod njega ne bi moglo tako, jer on ipak ima malo jače glasne žice.

Tokom noći farmeri se spremaju za otvaranje kafića Štala. Cakana, Viktorija i Marina prave frizure, šminkaju se. Pile, Nigor Nikola i  Đani su u dvorištu sede na klupicama i glupiraju se. Olja im diktira kada da prekrste noge svi u isto vreme. Nikola ih navodno intervjuiše nakon toga igraju kolo oko vatre. Đura, kao novi gazda, izabrao je Olju i Topalka za sluge. Manekenki je rekao da ima nekoliko simpatičnih razloga zašto je baš nju izabrao, zato što sa njom niko ne može da pobedi u borbi prsa u prsa. Topalka je izabrao da bi imao tako lepog protivnika i time mu učinio uslugu.

Na otvarnje kafića Štala stigli su gosti Ceca, Aca Lukas i Milorad Čavić. Svečano Ceca Ražnatović preseca traku i kafić je i zvanično otvoren. Farmeri su iznenađeni pozdravljaju se sa gostima sa trema prelaze u trpezariju. Maja se žalila Ceci na uslove na Farmi. Ceca joj govori da je ona sve to znala i pre nego što je došla na farmu...  Ceca - Lukas interna šala kažu da niko ne zna kako je njima bilo na Farmi čitaj CZ-u 4 meseca.

makonda-tracker