Ništa lično predstavlja Srbiju na Dečjoj Evroviziji

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Kuja

21-09-2009 22:52h
Mene je bilo sramota od ovog deteta. Klasican produkt vremena iz nas. Puci se i ima pokrete kao iz grand parade. Uzas!

mina

07-11-2009 20:05h
ne znam kako je pobedila ta grupa. nastasija skoric je bila UBEDLJIVO I KRAJNJE NEUPOREDIVO NAJBOLJA...ali swi znamo da se nepravde jako chesto dogadjaju...ta ko je njena sestra sonja skoric 2008. godine na ovom takmichenju osvojila drugo mesto (prvo SLOBODNOE mesto), zato shto je prwo bilo wec unapred rezervisano za maju mazic.naravno,prednost za njih dwe je to shto se nece zaustaviti zbog toga shto su dozhiwele neprawde, wec ce nastaviti da se takmiche i tako stici do vrha, gde i zasluzhuju da budu, a oni koji budu stwarali swoje uspehe na "onaj" nachin nece nishta postici i niko ih se nece secati.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: