Ja imam talenat od ponedeljka na Pinku

0
Od 21. Septembra svakog ponedeljka u 21 čas na televiziji Pink emituje se novi rijaliti šou Ja imam talenat. Serijal od 14 epizoda – osam kvalifikacionih, pet polufinala i finale, vode Ivana Bajić i Vladimir Aleksić, a u žiriju su Danica Maksimović, Ivan Tasov
foto: promo
foto: promo

Najpopularniji televizijski šou, koji već tri godine obara sve rekorde gledanosti širom sveta, od 21. septembra gledaće i građani Srbije, Bosne i Crne Gore, zahvaljujući Pink televiziji. Uzbudljivo takmičenje u kome će najrazličitije talente pokazati takmičari od kojih najmlađi ima tri a najstariji 82 godine, emitovaće se svakog ponedeljka od 21 čas sve do 21. decembra kada nas očekuje veliko finale i proglašenje pobednika prvog srpskog serijala Ja imam talenat. Tom prilikom će pobedniku biti uručena velika materijalna nagrada serijala koju dodeljuje Erste banka – 100 000 evra i luksuzan automobil. Drugi deo nagrade je mogućnost potpisivanja međunarodnog ugovora i svrstavanje u red zvezda serijala Got Talent, sa perspektivom internacionalne karijere.

Serijal se sastoji od 14 epizoda. Prvih osam pokazaće nam 350 takmičara koji su prošli selekciju i našli se pred kamerama ne samo sa svojim nastupima već i svojim često vrlo uzbudljivim ljudskim sudbinama. U osmoj epizodi videćemo kako je tročlani žiri glasao i tada će biti proglašeno 40 onih koji ulaze u polufinale. Sledi zatim pet polufinalnih epizoda, koje će se emitovati uživo i koje će iznedriti osam takmičara koji će nastupiti u finalu. O pobedniku će odlučiti isključivo glasovi publike.

Da podsetimo, kastinzi za učestvovanje u serijalu, održani su u više od 30 gradova i mesta širom Srbije, kao i u Crnoj Gori i Bosni. Bilo je više od 2500 prijavljenih, a za učestvovanje na audicijama kandidovalo se njih 440. Audicije su održane u tri velika grada, Nišu, Novom Sadu i Beogradu, a ono što je najzanimljivije bilo je to što su na njih došli takmičari iz Makedonije i Hrvatske, zemljama u kojima se ova emisija ne emituje.

makonda-tracker