Mira Adanja-Polak - početak novog serijala

0
U subotu, 19. septembra, u 14 i 15 na prvom program RTS-a, emituje se prva emisija novog serijala emisije Ekskluzivno Mire Adanje-Polak
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Gost u studiju je advokat Fonda Olge-Olje Ivanjicki Dušanka Subotić-Homen, koja daje odgovore na pitanje šta se događa sa ostavštinom poznate slikarke.

I novom načinu zbrinjavanja terminalno bolesnih pacijenata koji do sada nikada nisu imali prilike da budu konačno smešteni u bolničkim uslovima govoriće novi direktor Zemunske bolnice dr Dragoš Stojanović.

Valentina Vulić, načelnik odelenja u policijskoj upravi za grad Beograd govoriće o tome kako ide izdavanje novih pasoša i koji su problemi sa kojima se susreće i da li će biti nekog još dodatnog produženja rokova za izdavanje novih pasoša.

U emisiji Ekskluzivno biće prikazani i prilog o izložbi Omaž Olji Ivanjicki i Leonidu Šejki koja je ovog leta održana u Kotoru, svadbi Milisava Jankovića iz Bosanske Dubicei Fabijane Timana iz Hamburga.

Mira Adanja-Polak zabeležila je i susret sa Severinom pred njen veliki koncert u Beogradu, a u emisiji će biti reči i o još nekoliko veoma zanimljivih tema.

makonda-tracker