Nađa Higl gost Tanje Peternek

0
U emisiji Tv lica…kao sav normalan svet u subotu 19. septembra u u 15 i 10 na prvom programu RTS-a gostuje plivačica Nađa Higl
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Kako je izgledalo kad su joj saopštili da je prva na Svetskom prvenstvu? Da li je najveći kompliment koji je dobila Devojko ti voziš kao što plivaš? Kako je reagovala kada je zatekla istetoviranog tatu? Kako je uspeh nije promenio pa i danas živi kao sav normalan svet, ide na svirke gde đipa i obožava tortu od paprika?

Na ova i slična pitanja odgovara Nađa Higl. Mlada plivačica dočekala je Tanju Peternek u svom domu u Pančevu. O skorašnjem iskustvu, medijima i popularnosti, ali i o tome kakva je Nađa bila kao mala, govorili su njeni roditelji. Na posebnom mestu gde drži lutke iz detinjstva, sada se nalazi uz druge trofeje i zlato iz Rima, što je Nađa pokazala sa velikim zadovoljstvom, uz komentar da se plašila vode i jedva proplivala u sedmoj godini zahvaljujući tome što ju je otac bacio u vodu. Dan je nastavljen kod Nađinog najboljeg druga gde žive i dve najmlađe navijačice koje su ostale upamćene u direktnom prenosu dočeka ispred Skupštine po licima išaranim Nađinim imenom i po skandiranju. Ovaj dan obeležio je i prvi trening posle Rima, kada je posle isplivanih kilometara pod budnim okom trenera i brata Sebastijana, pokazala mesto gde će, nada se, uskoro Pančevo dobiti bazen.

Autor i voditelj emisije je Tatjana Peternek Aleksić.

 

makonda-tracker