Ko ulazi na Farmu?

1
Rijaliti program Farma, koji će biti realizovan u produkciji televizije Pink, trebalo bi da počne sa emitovanjem 19. septembra. U medijima se sve više spekuliše o mogućim stanarima imanja u Barajevu
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Šou program Farma snimaće se u blizini mesta Lisović u opštini Barajevo. Četrnaestoro poznatih ličnosti boriće se za opstanak na ovom seoskom imanju i nagradu od 100.000 evra. Zanimljivo je da će sve što im bude trebalo morati sami da sagrade ili naprave. Voditelji Farme biće Aleksandra Jeftanović, koja će emisiju voditi iz Pinkovog studija i Ognjen Amidžić koji će sve vreme biti domaćin budućim ukućanima. Mediji su već napravili spisak potencijalnih učesnika, tako da će se u seoskim poslovima prema raznim spekulacijama, oprobati Rambo Amadeus, kreator Saša Vidić, Nikola Rokvić, Milić Vukašinović i finalisti Zvezda Granda Svetlana Tanasić i Milan Topalović.

Doktor za rokenrol Milić Vukašinović demantuje pisanja medija da će se pojaviti u ovom rijaliti programu.

- Tvrdnje pojedinih novinara da ću se pojaviti u Pinkovom projektu nisu istinite, mada može se reći da sam ja već duže vreme na Farmi, s obzirom na to da živim u blizini Barajeva u selu Guncati. Završavam pisanje autobiografije, a početkom novembra odlazim na veliku turneju po Australiji. Inače, u pripremi je i moj novi album, pa mi ni obaveze ne dozvoljavaju da se pridružim poznatim farmerima – govori samo za Story.rs Milić.

Kao sigurni stanari kuće pominju se i finalisti Zvezda Granda Svetlana Tanasić i Milan Topalović, koji za naš portal tvrde da još uvek nisu dobili ponudu čelnih ljudi sa Pinka.

- Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem navode iz štampe, pošto do sada nisam dobio poziv od organizatora za ovaj projekat. Ukoliko usledi ponuda za Farmu, rado ću je prihvatiti jer smatram da je to odlična prilika za moju promociju i da ni na koji način ne može da mi naškodi – iskren je popularni Topalko.

Novi Pinkov rijaliti šou trajaće dva i po meseca, a ako bi se sudilo prema gledanosti hrvatske verzije ove licence, koju je u poslednjem ciklusu vodila Nikolina Pišek, očekivanja u vezi sa Farmom su ogromna.

Danilo Mašojević

makonda-tracker